Այս ծաղի թուրմը հիանալի միջոց է` արյունը մաքրելու համար
Իզուր չէ, որ էխինացեային անվանում են «արյուն մաքրող»։ Իսկ մաքուր արյունը նշանակում է առողջ մարմին։ Այս բույսն ակտիվորեն մաքրում է ավշային համակարգը, արյունը, երիկամներն ու լյարդը։ Էխինացեան բժիշկ է, ով բուժում է ոչ թե հիվանդության հետևանքները, այլ դրա հիմնական պատճառները և, որ կարևոր է, չունի որևէ կողմնակի ազդեցություն։
1 ճ.գ. չոր էխինացեա (տերեւ, ցողուն, ծաղիկ) լցնել 0,5 լիտր եռման ջրի մեջ: Քամել և խմել 100-150 մլ օրը 3 անգամ՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ։ Կուրսը 10 օր է։
5-օրյա ընդմիջումից հետո 10 օր շարունակ կուրսը կրկնել եւս 2 անգամ։ Անհրաժեշտության դեպքում նման բուժման կուրսը կրկնվում է ևս 3 անգամ 10 օր` յուրաքանչյուր ամիսը մեկ։
Խորհուրդ ենք տալիս փորձել այս բաղադրատոմսը և պարբերաբար օգտագործել այն՝ արյունը մաքրելու և հիպերտոնիայից ազատվելու համար
Հետազոտությունների համաձայն՝ բնական բաղադրիչների այս համադրությունը արդյունավետ է արյան մեջ ճարպը, հատկապես LDL և HDL խոլեստերինը կարգավորելու համար:
Այս խառնուրդը հիանալի կերպով կվերացնի առիթմիան, արյան բարձր ճնշումը և կբարելավի արյան և ավշային շրջանառությունը: Սա ձեզ կտա էներգիա և ուժ, որն անհրաժեշտ է ծանր և ֆիզիկական աշխատանքի համար:
Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ այս խառնուրդի կանոնավոր օգտագործումը կարող է լուծել քրոնիկական հոգնածության, անհանգստության և դեպրեսիայի խնդիրները։
Այս համադրությունը մեծ ազդեցություն է ունենում խրոնիկական սթրեսի վրա 3 շաբաթ կանոնավոր օգտագործումից հետո։
Խառնուրդը պարունակում է 182 տարր, որոնք օգտակար են օրգանիզմի առողջության համար և հատկապես հակաօքսիդանտների բարձր կոնցենտրացիայի առկայություն, որոնք կանխում են քաղցկեղի և այլ լուրջ հիվանդությունների զարգացումը:
Բաղադրությունը․
300 գ թահին (քունջութի սերմերից պատրաստված մածուկ)
300 գ բնական մեղր
Մթերային խանութներում կարող եք գտնել պատրաստի թահին:
Դուք կարող եք պատրաստել թահին՝ տան պայմաններում.
Թահինի բաղադրությունը
1 բաժակ քնջութի սերմեր
2 ճաշի գդալ ձեթ (հիմնականում օգտագործվում է քունջութի, ձիթապտղի կամ արևածաղկի ձեթ)
Բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և հարում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք: Թահինը պատրաստ է։
Թահինը և մեղրը խառնում ենք ամանի մեջ։ Խառնելու ընթացքում կարող եք ձեր ճաշակով ավելացնել մի բուռ կտրատած ընկույզ, նուշ, պիստակ կամ պնդուկ։ Խառնուրդը լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում 1-1,5 ամիս։
Եղեք չափավոր այս խառնուրդի օգտագործման մեջ, քանի որ այն հզոր էներգետիկ և վիտամինային ռումբ է:
Երեխաներին բավական է օրական 1 թեյի գդալ, մեծերին՝ 1-2 ճաշի գդալ, բայց ոչ ավելին։