Այս բուրավետ սոուսն անփոխարինելի կլինի ձեր սեղանին․ Պատրաստվում է ընդամենը 5 րոպեում
Սամիթն այնպիսի կանաչի է, որը միշտ համապատասխանում է ցանկացած ուտեստի. այն հիանալի բուրում է, տալիս է հետաքրքիր համային նոտա և օգտակար է առողջությանը: Առանց դրա անհնար է պատկերացնել ամառային ուտեստները, հատկապես միսը կամ ձուկը։
Եթե նույնիսկ սամիթը բաղադրատոմսում չկա, այն կարելի է օգտագործել ձեր ուտեստները զարդարելու համար։
Ամառը ընդհանրապես ոսկե ժամանակ է. ցանկացած այգում աճում է կանաչի բազմազանություն, պարզապես ժամանակ ունեցեք այն ջրելու համար:
Հրաշալի սոուսի համար հարկավոր են այս բաղադրիչները․
Սամիթ - 2 փունջ
Արևածաղկի ձեթ - 100 մլ
Կիտրոն - 1 հատ
Սխտոր - 1 պճեղ
Կիտրոնի կեղև - 0,5 թ/գդ
Աղ - ըստ ճաշակի
Սամիթը փոքր կտորներով կտրատել և աղով համեմել։ Կիտրոնի կեղևը մանր քերիչով քերել և ավելացնել սամիթին։ Այժմ դուք պետք է քամեք հյութը կիտրոնի միջից - այն ավելացրեք սոուսին: Սխտորն անցկացրեք մամլիչով։
Ավելացնել սամիթի խառնուրդին։ Լցնել բուսական յուղի մեջ և ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել մինչև հարթ զանգված ստանաք: Սոուսը պատրաստ է։ Այն կարող եք պահել սառնարանում։
Սամիթի սոուսը հիանալի համադրվում է մսի և ձկան ուտեստների հետ, այնպես որ համեմեք ձեր խոհարարական գլուխգործոցները դրանով: Բացենք մի փոքրիկ գաղտնիք՝ բոլոր բաղադրիչները կարող եք հարել բլենդերով։ Այսպիսով, այն էլ ավելի արագ կլինի, և սոուսը յուրահատուկ նրբություն ձեռք կբերի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։