Այս բնական և համեղ միջոցը պաշտպանում է քաղցկեղի բազմաթիվ տեսակներից

Դիտումներ 1253

Այս բնական և համեղ միջոցը պաշտպանում է քաղցկեղի բազմաթիվ տեսակներից

Այս բնական միջոցի օգուտները առողջության համար անգնահատելի են։

Այն մաքրում է ձեր արյան անոթները, երիկամները և լյարդը, ուժեղացնում է ձեր իմունային համակարգը և բարելավում ձեր սրտի առողջությունը՝ պաշտպանելով սրտի հիվանդություններից և սրտի անբավարարությունից:

Բաղադրությունը․

15 կիտրոն

1 կգ մեղր
12 պճեղ սխտոր
400 գ ցորեն
400 գ ընկույզ

Ցորենը լցրեք ապակե մեծ ամանի մեջ և ծածկեք ջրով։ Թողեք ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ առավոտյան քամեք ջուրը և նորից կրկնեք գործընթացը։ Այս անգամ ցորենը թողնում ենք ջրի մեջ 24 ժամ։
24 ժամ հետո խառնել սխտորը, ցորենն ու ընկույզը։
Այնուհետև զանգվածին ավելացրեք 5 կտրատած կիտրոններ և նորից խառնեք։ 

 

 

Քամեք ևս 10 կիտրոն, ապա դրանց հյութը ավելացրեք նախորդ խառնուրդին։ Եվս մեկ անգամ խառնում ենք միասեռ զանգված ստանալու համար։ Վերջում ավելացնել մեղրը և լավ խառնել։ Խառնուրդը պահել ապակե տարայի մեջ, այնուհետև 3 օր պահել սառնարանում։
Իդեալում, դուք պետք է ընդունեք այս միջոցից 1-2 ճաշի գդալ ուտելուց կես ժամ առաջ, կամ օրը 3 անգամ։

Ռուս բժիշկ բժիշկ Մերմերսկին պնդում է, որ այս բնական միջոցը շատ օգտակար է, քանի որ այն ապահովում է ձեր մարմնին անհրաժեշտ բոլոր սննդանյութերը՝ ճիշտ գործելու համար: Սա ներառում է վիտամիններ, սպիտակուցներ, հանքանյութեր, ածխաջրեր, ճարպեր և կենսաբանական ակտիվ նյութեր:

Այն կարող է աջակցել քաղցկեղի բուժմանը, քանի որ այն ամրացնում է մարմնի իմունային համակարգը, խթանում է բջիջների վերածնումն ու օրգանների աշխատանքը և վերջապես բարելավում է ընդհանուր առողջությունը:



Այս նյութը արագ սպանում է քաղցկեղի բջիջները․ Մեր նախնիները գիտեին այդ մասին․ Ինչո՞ւ մենք չգիտենք

Բացահայտում, որի մասին բժիշկները լռում են.

Ամերիկացի գրող Էդվարդ Գրիֆինն իր «Աշխարհն առանց քաղցկեղի» գրքում նկարագրում է ճշմարտության բացահայտման մասին, որը թաքնված է՝ վիտամին B17-ի բուժիչ հատկությունների տակ, որը նաև կոչվում է լաետրիլ կամ ամիգդալին:

 

 

Այս նյութը արագ սպանում է քաղցկեղի բջիջները։

Առողջ բջիջները պարունակում են ռոդանեզ ֆերմենտը, որը չեզոքացնում է B-17-ի բենզալդահիդը և ջրածնի ցիանիդը: Այն դրանք վերածում է օգտակար սննդային միացությունների: Գլյուկոզան B-17 է մատակարարում քաղցկեղի բջիջներին, սակայն քաղցկեղի բջիջները չունեն ռոդանեզ՝ ցիանիդը չեզոքացնելու համար: 

Փոխարենը նրանք ունեն բետա-գլյուկոզիդազ կոչվող ֆերմենտ: Այս ֆերմենտը, որը հայտնաբերված է միայն քաղցկեղային բջիջներում, գլյուկոզայից բենզալդահիդ և ցիանիդ է թողարկում՝ ստեղծելով թիրախային թույն, որը սպանում է քաղցկեղի բջիջները:

Եվ այսպես, վիտամին B17-ի առեղծվածը տնտեսական շարժառիթ է գերիշխող դեղագործական արդյունաբերության համար։



Վիտամին B17, որը սպանում է քաղցկեղը, հայտնաբերված է մրգերի կորիզներում, հիմնականում՝ ծիրանի:

Այս վիտամինը հայտնաբերվել է ծիրանի, նուշի, կեռասի, դեղձի, սալորի, խնձորի սերմերի, կորեկի, կտավատի, ոսպի, որոշ հատիկաընդեղենի, խաղողի, որոշ խոտաբույսերի և շատ այլ մթերքների մեջ, որոնք ժամանակակից մարդը չի օգտագործում:

Քաղաքակիրթ ապրելակերպը ստիպում է մեզ ուտել զտված ալյուրից, շաքարավազից, բուսական յուղից և այլ արտադրանքներից պատրաստված մթերքներ, մինչդեռ բնական մթերքները վաղուց բացակայում են մեր ճաշացանկից։

 

 

Գիտնականները հայտարարել են, որ եթե մարդն ամեն օր օգտագործի այս վիտամինը, նա երբեք քաղցկեղով չի հիվանդանա։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը