Այս բաղադրատոմսը ձեզ մանկություն կտանի. Տատիկս այն շատ էր պատրաստում

Դիտումներ 504

Այս բաղադրատոմսը ձեզ մանկություն կտանի. Տատիկս այն շատ էր պատրաստում

Այս տորթը աստվածային պարգև է աշխատող տնային տնտեսուհիների, ինչպես նաև նրանց համար, ովքեր նոր են սովորում հրուշակագործության հմտությունները: Ի վերջո, նվազագույն ջանքերով դուք կստանաք շատ գրավիչ և համեղ աղանդեր: 

Բաղադրիչներ
100 գ կարագ
2 ձու
200 գ խտացրած կաթ
1 ճ.գ. փխրեցուցիչ
8 ճ.գ. ալյուր
700 գ թթվասեր 20% յուղայնությամբ
100 գ շաքարի փոշի
1 ճ.գ. կակաոյի փոշի

Սենյակային ջերմաստիճանում փափկած կարագը հարում ենք ձվի հետ։ Շարունակելով հարել՝ ավելացնում ենք խտացրած կաթը։ Ալյուրը մաղում ենք փխրեցուցիչով և խառնում ենք զանգվածի մեջ։ Խմորը պետք է ունենա խիտ թթվասերի խտություն։ Խմորը կիսել կիսով չափ, մասերից մեկին ավելացնել կակաո, խառնել։
Ջեռոցը տաքացրեք 180 աստիճանով։ Խմորի մի մասը լցնում ենք բուսայուղով յուղած թավայի մեջ։ Խմորի մյուս մասը`այլ ձևի: Եթե ​​ջեռոցն ու սարքավորումները թույլ են տալիս, կարող եք միաժամանակ երկու տորթ թխել (մոտ 20 րոպե): 
Պատրաստի տորթերը կաղապարներից զգուշորեն հանում ենք։ Երբ սառչում է, կտրում ենք ծայրը (0,5–0,7 մմ):
Կտրվածքը մանրացրեք առանձին ամանների մեջ։ Այնուհետև զգուշորեն կտրեք կեղևները երկայնքով 2 մասի։ Արդյունքում դուք պետք է ունենաք 2 մուգ և 2 բաց տորթ։
Կրեմի համար.
Դրա համար թթվասերը շաքարի փոշիով մի քանի րոպե հարում ենք։
Տորթի մեկ շերտը դնել ամանի վրա, քսել կրեմով, ծածկել թխվածքի շագանակագույն շերտով, որը նույնպես առատորեն պատում ենք կրեմով։
Շարունակեք հավաքել տորթը` պահպանելով կարգը։ Տորթի վերջին շերտի վրա պատառաքաղով անցքեր բացեք, վրան լցրեք մնացած կրեմը, քսեք տորթի կողքերը և ցանեք փշրանքները։
Ապա այն դնել սառնարանում, որպեսզի ներծծվի առնվազն 4 ժամ:



Թխվածքաբլիթ դեղձ․ Պատրաստեք այն և վերհիշեք մանկության համը

Ձեզ ենք ուզում ներկայացնել շատ համեղ, թեթև քաղցրավենիքի բաղադրատոմս։ Այն կհիշեցնի մեր մանկությունը։

Պատրաստման եղանակը շատ հեշտ է, իսկ համը անկրկնելի լավը։ Թխվածքաբլիթ դեղձը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

 

 

Բաղադրամասեր

4 հատ ձու,

200 գրամ շաքարավազ,

600 գրամ ալյուր,

1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ,

3 ճաշի գդալ թթվասեր, 200 գրամ կարագ,

1 տուփ եփած խտացրած կաթ,

6 ճաշի գդալ գազարի և բազուկի քամած հյութ,

Զարդարելու համար ՝ շաքարավազ 



Պատրաստման եղանակը

Շաքարավազին ավելացնել 4 դեղնուցն ու 2 սպիտակուցը։ Լավ հարել։ Կարագը հալեցնել ու միախառնել թթվասերի հետ։ Միախառնել 2 զանգվածները, ավելացնե ալյուր ու փխրեցուցիչ։

 

 

 

Խմորը 20 մասի բաժանել։ Թխել ջեռոցում 180 աստիճանով։ Բլիթների կենտրոնում մի փոքր տեղ բացել ու լցնել խտացրած կաթը։ Ծածկել բլիթի մյուս կտորով։

Մի կողմը պատել գազարի, մյուս կողմը բազուկի հյութով, ցանել շաքարավազ։



Ամենաընթերցվածը