Այս բանջարեղենը մաքրում է լյարդը, ինչպես սպունգը․ Միայն իմանաք ` որն է այդ համեղ բանջարեղենը
Լավագույն բանջարեղենը լյարդի համար.
Մենք բոլորս լսել և կարդացել ենք դդումի օգտակար հատկությունների մասին: Իսկ ո՞րն է դրա օգուտը։ Իսկ ի՞նչ կարելի է բուժել, եթե կանոնավոր դդում եք ուտում։
Եթե պարբերաբար դդում եք ուտում, կարող եք զգալիորեն բուժել ձեր լյարդը։ Դդումը մաքրում է լյարդը և վերականգնում այն։ Ինչպե՞ս ուտել դդում օգուտ քաղելու համար: Անհրաժեշտ է թարմ աղցաններ ուտել դդմից և ձիթապտղի յուղից։
Աղցանն այսպես է պատրաստվում՝ դդումը կտրատում են, մեկ մեծ շերտ վերցնում ու անցկացնում խոշոր քերիչով։ Այնուհետև քերած դդումը լցնում են ձիթապտղի յուղով, խառնում և թրմում հինգ րոպե։
Այս աղցանը լավ է ուտել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։ Դդումը կարելի է (և նույնիսկ պետք է) թխել ջեռոցում թարմ խոտաբույսերով։
Թխած դդումը պարունակում է շատ գլյուկոզա և շատ վիտամիններ։
Կիսվեք տեղեկություններ ընկերների հետ սոցիալական ցանցերում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։