Այս աղցանը դուր է գալիս բոլորին առանց բացառության․ Աղցանի անունն է Եկատերինա
Դիտումներ 527
Ձեզ հարկավոր է․
թթու վարունգ - 2-3 հատ,
պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա,
կարմիր բուլղարական պղպեղ - 1-2 հատ,
պահածոյացված շամպինիոններ - 1 բանկա,
սոխ - 1 միջին գլուխ,
մայոնեզ
Կտրել սոխը փոքր խորանարդների և տապակել փոքր քանակությամբ կարագի մեջ մինչև դարչնագույն դառնա:
Ավելացնել շամպինիոնները և տապակել միասին ևս 5 րոպե։
Հովացնում ենք և խառնում ենք պղպեղի և վարունգի հետ, կտրատում ենք խորանարդներ, ավելացնում ենք եգիպտացորենն ու սոխը։
Մատուցելուց առաջ խառնել մայոնեզով։
Ամանորյա աղցան եգիպտացորենով․ Տեսեք ինչքան պարզ է բաղադրատոմսը, իսկ համը անկրկնելի
Ձեզ հարկավոր է․
- Պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա
- Ծովախեցգետնի ձողիկներ - 200 գ
- Ձու - 3 հատ
- Բրինձ - 100 գ
- Մայոնեզ - 4 ճաշի գդալ
- Կանաչիներ - ½ փունջ
- Վարունգ - 100 գ
Բրինձը ողողել, լցնել ջրով 1։2 հարաբերակցությամբ, բերել եռման աստիճանի և փակ կափարիչով դնել կրակի վրա և եփել 15–20 րոպե։ Սառը ջրով օղողել եփած բրինձը։
Ծովախեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել։ Մանր կտրատել նաև սոխը, վարունգը և ձուն։
Խառնել մանրացված բաղադրիչները, պահածոյացված եգիպտացորենը և եփած բրինձը։
Խառնել ամեն ինչ, ավելացնել կտրատած կանաչիները և մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը