Այս աղցանը դուր է գալիս բոլորին առանց բացառության․ Աղցանի անունն է Եկատերինա

Դիտումներ 520

Այս աղցանը դուր է գալիս բոլորին առանց բացառության․ Աղցանի անունն է Եկատերինա

Ձեզ հարկավոր է․

թթու վարունգ - 2-3 հատ,

պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա,

կարմիր բուլղարական պղպեղ - 1-2 հատ,

պահածոյացված շամպինիոններ - 1 բանկա,

սոխ - 1 միջին գլուխ,

մայոնեզ

 

Կտրել սոխը փոքր խորանարդների և  տապակել փոքր քանակությամբ կարագի մեջ մինչև դարչնագույն դառնա:

Ավելացնել շամպինիոնները և տապակել միասին ևս 5 րոպե։

Հովացնում ենք և խառնում ենք պղպեղի և վարունգի հետ,  կտրատում ենք խորանարդներ,  ավելացնում ենք եգիպտացորենն ու սոխը։

Մատուցելուց առաջ խառնել մայոնեզով։



Ամանորյա աղցան եգիպտացորենով․ Տեսեք ինչքան պարզ է բաղադրատոմսը, իսկ համը անկրկնելի

Ձեզ հարկավոր է․
  • Պահածոյացված եգիպտացորեն - 1 բանկա
  • Ծովախեցգետնի ձողիկներ - 200 գ
  • Ձու - 3 հատ
  • Բրինձ - 100 գ

 

 

  • Մայոնեզ - 4 ճաշի գդալ
  • Կանաչիներ - ½ փունջ
  • Վարունգ - 100 գ
     


Բրինձը ողողել, լցնել ջրով 1։2 հարաբերակցությամբ, բերել եռման աստիճանի և փակ կափարիչով դնել կրակի վրա և եփել 15–20 րոպե։ Սառը ջրով օղողել եփած բրինձը։
 
Ծովախեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել։ Մանր կտրատել նաև սոխը, վարունգը և ձուն։ 

Խառնել մանրացված բաղադրիչները, պահածոյացված եգիպտացորենը և եփած բրինձը։

 

 

Խառնել ամեն ինչ, ավելացնել կտրատած կանաչիները և մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի:
 
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։


Ամենաընթերցվածը