Այս ապուրը 100 անգամ ավելի օգտակար է, քան հակաբիոտիկները. Ահա թե ինչպես դա պատրաստել

Դիտումներ 2893

Այս ապուրը 100 անգամ ավելի օգտակար է, քան հակաբիոտիկները. Ահա թե ինչպես դա պատրաստել

Դուք փնտրում եք բնական միջոց, որը կբուժի ձեր գրիպը կամ մրսածությունը: Դե, դուք կատարյալ տեղում եք, քանի որ մենք ունենք ավանդական սխտորով ապուրի բաղադրատոմս, որը պատրաստված է կարմիր սոխից, ուրցից և սխտորից: Մոռացեք նշանակված դեղերի մասին և ընտրեք ձեր խնդիրը բուժելու բնական միջոց:

 

 

 


Սխտորով ապուրի բաղադրատոմսը.

Պահանջվող բաղադրիչները՝
5 պճեղ սխտոր, մաքրած
2 ճ/գ կարագ
2 ճ/գ ձիթապտղի յուղ
2 խոշոր սոխ, կտրատած
1 ճ/գ թարմ ուրց
6 բաժակ թափանցիկ հավի արգանակ
մի փունջ թարմ խոտաբույսեր (մաղադանոս, ուրց, դափնու տերեւ) – միշտ կարելի է օգտագործել չոր խոտաբույսեր

 


Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 180 աստիճան։ Կտրեք յուրաքանչյուր սխտորի վերին մասը և տարածեք դրանք ալյումինե փայլաթիթեղի վրա: Ավելացնել մի քիչ ձիթապտղի յուղ և տապակել սխտորը 30 րոպե: Այնուհետև հանեք ջեռոցից և թողեք, որ սառչի։ Այդ ընթացքում կաթսայի մեջ միջին ջերմության վրա տաքացրեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ և ավելացրեք մի քիչ կարագ։

 



Ավելացնել սոխը և եփել 10 րոպե։ Երբ սխտորը պատրաստ է, պատառաքաղով տրորեք այն և ավելացրեք կաթսայի մեջ։ Այնուհետև ավելացրեք խոտաբույսերը և հավի արգանակը:

 

 

Կրակն իջեցրեք և ավելացրեք հացը։ Եփել ևս 5 րոպե։ Հարեք ձեր ապուրը մինչև հարթ դառնա: Ըստ ճաշակի ավելացնել աղ և պղպեղ: 



Ամենաընթերցվածը