Այս ապուրը 100 անգամ ավելի օգտակար է, քան հակաբիոտիկները. Ահա թե ինչպես դա պատրաստել
Դուք փնտրում եք բնական միջոց, որը կբուժի ձեր գրիպը կամ մրսածությունը: Դե, դուք կատարյալ տեղում եք, քանի որ մենք ունենք ավանդական սխտորով ապուրի բաղադրատոմս, որը պատրաստված է կարմիր սոխից, ուրցից և սխտորից: Մոռացեք նշանակված դեղերի մասին և ընտրեք ձեր խնդիրը բուժելու բնական միջոց:
Սխտորով ապուրի բաղադրատոմսը.
Պահանջվող բաղադրիչները՝
5 պճեղ սխտոր, մաքրած
2 ճ/գ կարագ
2 ճ/գ ձիթապտղի յուղ
2 խոշոր սոխ, կտրատած
1 ճ/գ թարմ ուրց
6 բաժակ թափանցիկ հավի արգանակ
մի փունջ թարմ խոտաբույսեր (մաղադանոս, ուրց, դափնու տերեւ) – միշտ կարելի է օգտագործել չոր խոտաբույսեր
Ջեռոցը տաքացրեք մինչև 180 աստիճան։ Կտրեք յուրաքանչյուր սխտորի վերին մասը և տարածեք դրանք ալյումինե փայլաթիթեղի վրա: Ավելացնել մի քիչ ձիթապտղի յուղ և տապակել սխտորը 30 րոպե: Այնուհետև հանեք ջեռոցից և թողեք, որ սառչի։ Այդ ընթացքում կաթսայի մեջ միջին ջերմության վրա տաքացրեք 2 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ և ավելացրեք մի քիչ կարագ։
Ավելացնել սոխը և եփել 10 րոպե։ Երբ սխտորը պատրաստ է, պատառաքաղով տրորեք այն և ավելացրեք կաթսայի մեջ։ Այնուհետև ավելացրեք խոտաբույսերը և հավի արգանակը:
Կրակն իջեցրեք և ավելացրեք հացը։ Եփել ևս 5 րոպե։ Հարեք ձեր ապուրը մինչև հարթ դառնա: Ըստ ճաշակի ավելացնել աղ և պղպեղ: