Այս «Տոնական կարտոֆիլը» ես մատուցեցի հյուրերին որպես հիմնական ուտեստ. Նրանք հիացած էին

Դիտումներ 294

Այս «Տոնական կարտոֆիլը» ես մատուցեցի հյուրերին որպես հիմնական ուտեստ. Նրանք հիացած էին

Կարտոֆիլն այնքան համեղ էր, որ միանգամից կերան, և բոլորը շատ ավելին էին ուզում:

Այժմ ես եփում եմ այս կարտոֆիլը սովորական ընթրիքի համար: Իմ ընտանիքը սիրում է այն:

 

Բաղադրիչներ․

100 գ կարագ

8-9 կարտոֆիլ

2 ճաշի գդալ թթվասեր

70 գրամ քերած պանիր

4-5պճեղ սխտոր 

աղացած սև պղպեղ

4-5 ճյուղ մաղադանոս (կարելի է նաև չորացրածլ)

 

Կեղևազատել  և լվանալ կարտոֆիլը։ Եռացնել։ Եփելու ընթացքում պատրաստել սոուսը։

Առանձին տարայի մեջ հալեցնում ենք կարագը մինչև փափկի, ավելացնում ենք թթվասերը, քերած պանիրը, սխտորը (սխտորով մամլիչով), աղը, մանրացրած մաղադանոսը (ես չորացրած եմ օգտագործել) և ամեն ինչ խառնում ենք։

Այնուհետև սառեցրած կարտոֆիլը կիսով չափ կտրատեք և դրեք թխելու թղթով պատված սկուտեղի վրա: Կարտոֆիլին մի փոքր աղ և պղպեղ ենք անում։ Պատրաստի սոուսը գդալով լցնել կարտոֆիլի վրա։ Թխել կարտոֆիլը մինչև գեղեցիկ ոսկեգույն եզրեր ունենա՝ 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում։ Այսքանը: Ճաշատեսակը շատ հեշտ է պատրաստվում և չի պահանջում որևէ ֆինանսական ծախս կամ ահռելի ջանք։ Բայց դա այնքան համեղ է, որ ձեր հյուրերը պարզապես չեն ցանկանա լքել ձեզ: Համոզվեք, որ փորձեք:



Զարմացեք ձեր հյուրերին այս հավի ֆիլեի և կարտոֆիլի ջեռեփուկով, որը շատ հեշտ և արագ է պատրաստվումԶարմացեք ձեր հյուրերին այս հավի ֆիլեի և կարտոֆիլի ջեռեփուկով, որը շատ հեշտ և արագ է պատրաստվում

Շատ համեղ, շատ պարզ, շատ հեշտ ընթրիք՝ ամբողջ ընտանիքի համար: Այն շատ էլեգանտ տեսք ունի, ուստի այն կարելի է մատուցել ոչ միայն ճաշի կամ ընթրիքի, այլև տոնական սեղանի վրա։

Բաղադրամասեր․

Հավի ֆիլե 400 գր

Կարտոֆիլ չորս հատ:

Պանիր 150 գր

Լոլիկ 3 հատ:

Սոխ մեկ հատ:

 Մայոնեզ

Բուսական յուղ

Աղ

Համեմունքներ

 

Կեղևավորված կարտոֆիլը կտրատել անմիջապես համապատասխան պատրաստման ամանի մեջ: Վրան մի քիչ բուսական յուղ քսել։ Շաղ տալ աղով և համեմունքներով: Ես ավելացրեցի մի քիչ չոր ռեհան և պապրիկա: Ամեն ինչ ճիշտ խառնեք ձևի մեջ։ Այնուհետև կարտոֆիլը հավասարաչափ տարածեք ամբողջ մակերեսին:

Շաղ տալ մի քիչ քերած պանիր։ Շերտերի միջև ավելացված պանիրը կհալվի և թխվելիս շերտերը կմիավորի իրար։ Դրա շնորհիվ պատրաստի ուտեստը չի քանդվի, երբ այն դնեք ափսեների վրա։

Հավի ֆիլեն մանր կտրատել և խոհանոցային մուրճով տափակեցնել։



Հարված հավի մսի վրա քսել մայոնեզ։

Կեղևազրկել սոխը, լվանալ սառը ջրով և մանր կտրատել։ Այնուհետև կտրատած սոխը դնել հավի ֆիլեի վրա։

Լոլիկները լվանում ենք և կտրատում։

 

 

Լոլիկի համար կարող եք ավելի շատ պանիր ավելացնել։ Բայց մի քիչ, որ ամբողջությամբ չծածկի լոլիկը։ Ամանը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը մոտ 45-60 րոպե։

Պատրաստի ուտեստը կսկսի վերևից մի փոքր շագանակագույն դառնալ: Մսից ու բանջարեղենից մի քիչ հյութ դուրս կգա։ Հանեք ուտեստը ջեռոցից, մի փոքր սառչի և մատուցեք։ Բարի ախորժակ!

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը