Այն վնասակար է ստամոքսի համար․ Փորձեք չխմել այս ամենօրյա օգտագործվող խմիչքը
Սուրճը գրգռում է լորձաթաղանթը և կարող է առաջացնել այրոց, արտազատվում է աղաթթու, որը բացասաբար է ազդում ստամոքսի վրա։ Կորտիզոլի մակարդակը նվազում է. Կորտիզոլը ձեզ ակտիվ և զգոն է պահում: Սուրճն այս դեպքում կնվազեցնի այդ ցուցանիշները, ուստի այն խմելուց առաջ անհրաժեշտ է նախաճաշել։
Սուրճը կարող է օրգանիզմից հեռացնել այնպիսի կարևոր հանքանյութեր, ինչպիսիք են կալցիումը, մագնեզիումը, կալիումը: Կոֆեինը մեծացնում է անհանգստությունը, եթե մենք սուրճ խմենք դատարկ ստամոքսին։ Ադրենալինը արտազատվում է, սրտի հաճախությունը մեծանում է, իսկ քրտնարտադրությունը՝ ավելանում։
Լցրեք այս երեք բաղադրիչները ձեր սուրճի մեջ. Ընդամենը 2 գդալից հետո որովայնի ճարպը կվերանա, և ձեր նյութափոխանակությունն ավելի արագ կլինի, քան երբևէ
Կասկած չկա, որ սուրճը վաղ առավոտյան խմելու ամենահայտնի ըմպելիքն է աշխարհում։ Մի կողմից, այն ակնթարթորեն բարձրացնում է ձեր էներգիայի մակարդակը և պատրաստում ձեզ գալիք օրվա համար:
Բացի այդ, այն ունի մի շարք այլ առողջական օգուտներ, ինչպիսիք են բարելավված նյութափոխանակությունը, և երբ ընդունվում է ողջամիտ քանակությամբ, այն փրկում է ձեր սիրտը:
Սուրճի մեջ այս բաղադրիչները խառնելով՝ դուք արագ կկորցնեք մի քանի ավելորդ կիլոգրամ՝ առանց սննդակարգի կամ ապրելակերպի փոփոխության:
Այն, ինչ ձեզ հարկավոր է.
- 1/2 բաժակ մեղր
- 3/4 բաժակ կոկոսի յուղ
- 1 թեյի գդալ դարչին
- 1 թեյի գդալ կակաո (ըստ ցանկության)
Պատրաստել մածուկ՝ խառնելով բոլոր բաղադրիչները։ Պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։
1-2 թեյի գդալ խառնուրդից ավելացրեք մեկ բաժակ թարմ եփած սուրճ:
Լավ խառնեք և առավոտյան այս առավոտյան ճարպերն այրող ըմպելիքը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։