Այն օգտակար է լյարդի, լեղապարկի, վահանաձև գեղձի և աղեստամոքսային տրակտի առողջության համար
Հրաշալի՜
Ես նույնիսկ չէի մտածում այդ մասին։ Այս փաստերը ձեզ նույնպես կզարմացնեն։
Նման սովորական բանջարեղենը, ինչպիսին բողկն է, շատ օգտակար հատկություններ ունի:
Այն օգտակար է լյարդի, լեղապարկի, վահանաձև գեղձի և աղեստամոքսային տրակտի առողջության համար։
Ահա դրա առողջական առավելություններից մի քանիսը.
Օգնում է կլանել սննդանյութերը և վերացնել տոքսինները;
Օգնում է լուծարել լեղապարկի քարերը և բուժել դեղնախտը
Վերացնում է ստամոքսի ծանրության զգացումը;
Բարելավում է շնչառությունը և օգնում է պայքարել սինուսիտի դեմ;
Կարգավորում է աղիքային ֆլորան և բուժում փորկապությունը;
Օգնում է նվազեցնել խոլեստերինի և տրիգլիցերիդների մակարդակը;
Օգնում է վերահսկել արյան շաքարի մակարդակը;
Քանի որ բողկը հարուստ է յոդով, այն օգնում է կարգավորել վահանաձև գեղձի աշխատանքը;
Բարելավում է արյան շրջանառությունը;
Օգտակար է անեմիայի, արթրիտի, հաստ աղիքի քաղցկեղի, երիկամների քաղցկեղի համար;
Օգնում է լուծարել երիկամների քարերը։
Ձեզ ենք առաջարկում մի բաղադրատոմս, որը կօգնի լուծել երիկամների ու լեղապարկի քարերը։
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի 4-5 բողկ, 2 բաժակ ջուր և 1/2 կիտրոնի հյութ։ Այս մթերքները խառնեք բլենդերի մեջ և 20 օր խմեք դատարկ ստամոքսին։ Բուժման ընթացքում դուք պետք է խմեք օրական մինչև 2 լիտր ջուր:
Հետևյալ բաղադրատոմսը կօգնի սինուսիտի, բրոնխիտի և արթրիտի դեմ պայքարում.
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
4 բողկ,
1 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղ,
100 մլ մեղր,
1 կիտրոնի հյութ.
Մանրացրեք ամեն ինչ բլենդերի մեջ մինչև հարթ լինի: Ընդունել ճաշի գդալ օրական 3-4 անգամ։ Խառնուրդը պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։
Ընդամենը սա ավելացրեք սուրճին, և դուք կմոռանաք երիկամների հետ կապված խնդիրների մասին
Հիլը բոլորին հայտնի է իր համով։ Այս համեմունքը հպարտությամբ է զբաղեցրել իր տեղը մեր խոհանոցներում, և համեմունքներ օգտագործող բաղադրատոմսերի թիվը օրեցօր ավելանում է:
Պարզվում է, որ եթե ավանդական առավոտյան ըմպելիքի մեջ մի քիչ հիլ ավելացնեք, կարող եք բուժել երիկամները և ազատվել մարսողական խնդիրներից։
Հիլի բուժիչ հատկությունները վաղուց հայտնի են Հնդկաստանում և Չինաստանում։ Հետո ենթադրվում էր, որ այս համեմունքի շնորհիվ կարելի է բուժել գրեթե բոլոր հիվանդությունները։
Հիլի հատկությունները.
Մաքրում է մարմինը
Հիլը հայտնի է երիկամների և միզապարկի հետ կապված հիվանդությունների բուժման և կանխարգելման գործում իր օգտակար հատկություններով։ Դրա կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է արյան ճնշումը և հեռացնում կալցիումը երիկամներից։
Բարելավում է մարսողությունը
Հիլով սուրճը կօգնի բարելավել մարսողությունը։ Բանն այն է, որ հիլը մեծացնում է լեղու արտահոսքը, որն օգնում է մարսողությանը, ինչպես նաև թեթևացնում է սպազմը։ Բացի այդ, իր կարմինատիվ հատկությունների շնորհիվ վերացնում է փքվածությունը։
Պայքարում է անեմիայի դեմ։
Երկաթը, մանգանը, պղինձը և այլ օգտակար վիտամիններ օգնում են հիլին բուժել սակավարյունության ախտանիշները, ինչպիսիք են թերսնումը: Եվ այս համեմունքի սնուցիչները բարձրացնում են արյան կարմիր բջիջների մակարդակը, ինչպես նաև բջջային նյութափոխանակությունը:
Օգտագործվում է որպես հակասեպտիկ.
Երկար տարիներ Հնդկաստանում հիլն օգտագործում էին բերանի խոռոչի բորբոքումները բուժելու համար։ Եվ այս համեմունքի ընդամենը մի քանի հատիկները կօգնեն ձեզ թարմ պահել ձեր շունչը:
Բարձրացնում է իմունիտետը.
Հիլի օգտակար հատկությունները բարենպաստորեն ազդում են իմունային համակարգի վրա, թեթևացնում են անքնությունն ու դեպրեսիան՝ բարձրացնելով մարմնի ընդհանուր տոնուսը:
Պաշտպանում է մաշկը.
Հիլ ավելացնելով սուրճի, թեյի կամ պարզապես տաք ջրի մեջ՝ դուք կպահեք ձեր մաշկը լավ վիճակում և կպաշտպանեք այն վաղաժամ ծերացումից։ Եվ ամեն ինչ այս համեմունքի հակաօքսիդանտ հատկությունների շնորհիվ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։