Այն նաև խորհուրդ է տրվում բոլորին, ովքեր ունենում են հաճախակի մրսածություն, տոնզիլիտ, ֆարինգիտ և տրախեիտ
Վերականգնումը տեղի կունենա ընդամենը 4 ժամում։
Փորձեք այս բաղադրատոմսը․
0,5 բաժակ չամանի աղացած սերմերը սրճաղացի մեջ լցնել 1 բաժակ ջրի մեջ և եռացնել 15 րոպե։ Ստացվում է մածուցիկ, սուրճի մրուր հիշեցնող զանգված։
Քամում ենք քամիչի միջով, նոսրացնում ենք 1/4 բաժակ ջրով և նորից բերում ենք եռման աստիճանի։ Կրակից վերցնել, ավելացնել 1 ճ.գ. կոնյակ դեղը պատրաստ է։
Խմեք յուրաքանչյուր 30 րոպեն մեկ 1 թեյի գդալ։
2 ժամ հետո կոկորդի ցավն անհետանում է, կուլ տալն ավելի հեշտ է դառնում։ Բուժումը կարող է ավարտվել 4 ժամ հետո: Դուք կարող եք ավելի երկար խմել։
Խորհուրդ է տրվում նաև բոլոր նրանց, ովքեր հակված են հաճախակի մրսածության, տոնզիլիտների, ֆարինգիտի, տրախեիտի:
Մեղրն ու դարչինը խառնեք և պայքարեք 15 տարբեր առողջական խնդիրների դեմ
Մեղրի առավելությունները
- Այն ունի հակաբորբոքային հատկություններ և կարող է նվազեցնել ալերգիայի ախտանիշները
- Այն պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք կարող են կերակրել ուղեղի բջիջները և բարելավել հիշողությունը
- Այն ունի հզոր հակաբիոտիկ հատկություններ և կարող է բուժել այրվածքներն ու վերքերը
- Մեղրը թեթևացնում է հազը՝ հանգստացնելով նյարդերի վերջավորությունը և պաշտպանելով կոկորդը
- Իր հարուստ ածխաջրերի պարունակության շնորհիվ մեղրը չմշակված շաքարի էներգիայի հիանալի աղբյուր է: Գլյուկոզան և ֆրուկտոզան արագորեն ներթափանցում են արյան մեջ՝ ակնթարթորեն էներգիա հաղորդելով
- Երբ մեղրը կիրառվում է վերքերի վրա, մեղրը կարող է թեթևացնել հերպեսը
- Այն բուժում է քորը և վերացնում թեփը։ Պարզապես քսեք այն գլխի մաշկին
- Իր ուժեղ հակաօքսիդանտ և հակաբակտերիալ հատկությունների շնորհիվ մեղրը բարձրացնում է իմունային համակարգը
Դարչինի առավելությունները
- Այն պարունակում է հզոր պոլիֆենոլային հակաօքսիդանտներ
- Իր բարձր հակաօքսիդանտների պարունակության շնորհիվ դարչինն ունի հակաբորբոքային հատկություններ և կարող է նվազեցնել տարբեր հիվանդությունների ռիսկը
- Այն կարող է նվազեցնել սրտի հիվանդությունների ռիսկը, ինչպիսիք են խոլեստերինը, արյան ճնշումը և տրիգլիցերիդը
- Այն մեծացնում է ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը
- Իր հզոր հակասնկային և հակաբակտերիալ հատկությունների շնորհիվ դարչինը նվազեցնում է վարակները, բուժում ատամների կարիեսը և վերացնում բերանի տհաճ հոտը:
Մեղրի և դարչինի համակցված առողջության օգուտները
- Բարելավում է մարսողությունը
- Նվազեցնում է գազերն ու փքվածությունը
- Պահպանում է արյան շաքարի առողջ մակարդակը
- Բուժում է հոգնածությունը
- Վերացնում է բշտիկները
- Նվազեցնում է հոդացավը
- Նվազեցնում է վատ խոլեստերինը
- Բուժում է մրսածությունը
- Նվազեցնում է մազաթափությունը
- Նպաստում է քաշի կորստին
- Թեթևացնում է ստամոքսի խանգարումը
- Նվազեցնում է մաշկի վարակները
- Պայքարում է ատամների քայքայման դեմ
- Բարելավում է սրտի առողջությունը
Բաղադրիչները կարող եք ավելացնել ձեր սմուզիին, թեյին և հացին կամ օգտագործել որպես մածուկ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։