Այն չի չորանա և չի փչանա. Իմ կարծիքով սխտորը պահպանելու լավագույն միջոցներից մեկը


Առաջին հերթին գլուխները պետք է ժամանակին հանել այգուց, լավ չորացնել:
Այժմ դուք պետք է մի փոքր այրեք «պոչերը»
Հետո մի կտոր վերցրեք, վրան աղ ցանեք ու փաթաթեք։
Մնում է ծալել, դնել ապակե տարայի մեջ։ Ես ունեմ 3 լիտրանոց տարա:
Սխտորն ու աղով «տոպրակները» լցնում ենք տարայի մեջ։
Պահպանեք բանկան սենյակային ջերմաստիճանում:
Սա այն հին ձևն է, որը ես օգտագործում եմ երկար տարիներ: Փորձեք, և երբեք ստիպված չեք լինի դուրս նետել չոր և փտած սխտորը:
Դուք գիտեի՞ք այս մեթոդի մասին։
