Այն չի չորանա և չի փչանա. Իմ կարծիքով սխտորը պահպանելու լավագույն միջոցներից մեկը

Դիտումներ 670
Այն չի չորանա և չի փչանա. Իմ կարծիքով սխտորը պահպանելու լավագույն միջոցներից մեկը

Առաջին հերթին գլուխները պետք է ժամանակին հանել այգուց, լավ չորացնել:
Այժմ դուք պետք է մի փոքր այրեք «պոչերը»
Հետո մի կտոր վերցրեք, վրան աղ ցանեք ու փաթաթեք։
Մնում է  ծալել, դնել ապակե տարայի մեջ։ Ես ունեմ 3 լիտրանոց տարա:

 

 


Սխտորն ու աղով «տոպրակները» լցնում ենք տարայի մեջ։ 
Պահպանեք բանկան սենյակային ջերմաստիճանում:

 

 

Սա այն հին ձևն է, որը ես օգտագործում եմ երկար տարիներ: Փորձեք, և երբեք ստիպված չեք լինի դուրս նետել չոր և փտած սխտորը: 
Դուք գիտեի՞ք այս մեթոդի մասին։ 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը