Lիկյոր պատրաստելու բաղադրատոմս․ Բույրն ու համը պարզապես զարմանալի են
Դիտումներ 479
Լվացեք հատապտուղները և լցրեք շիշը ծավալի 3/4-ով։ Լցնել օղու մեջ և թողնել 2 օր սենյակային ջերմաստիճանում՝ արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու։
Այնուհետև քամեք օղին և դեն նետեք հատապտուղները։
Կրկին սրվակի 1/2 մասը լցրեք թարմ ազնվամորիով և լցրեք հատապտուղներով թրմված օղու մեջ։
Կրկին թողնում ենք 2 օր։ Ոչ ավելի!
Այնուհետև քամում ենք ազնվամորիով թրմված օղին և ֆիլտրում։
Խառնել թանձր շաքարի օշարակով։
Շաքարի օշարակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել այնքան շաքար, որքան օղին քամվել է։
Պատրաստի ազնվամորու լիկյորը լցնել մաքուր շշերի մեջ և դնել մութ տեղում 4-5 ամիս։
Վայելե՛ք։
Ամենաընթերցվածը