Lիկյոր պատրաստելու բաղադրատոմս․ Բույրն ու համը պարզապես զարմանալի են

Դիտումներ 479

Lիկյոր պատրաստելու բաղադրատոմս․ Բույրն ու համը պարզապես զարմանալի են

Լվացեք հատապտուղները և լցրեք շիշը ծավալի 3/4-ով։ Լցնել օղու մեջ և թողնել 2 օր սենյակային ջերմաստիճանում՝ արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու։

Այնուհետև քամեք օղին և դեն նետեք հատապտուղները։

 

 

Կրկին սրվակի 1/2 մասը լցրեք թարմ ազնվամորիով և լցրեք հատապտուղներով թրմված օղու մեջ։

 



Կրկին թողնում ենք 2 օր։ Ոչ ավելի!

Այնուհետև քամում ենք ազնվամորիով թրմված օղին և ֆիլտրում։

 

 

Խառնել թանձր շաքարի օշարակով։

 

 



Շաքարի օշարակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել այնքան շաքար, որքան օղին քամվել է։

Պատրաստի ազնվամորու լիկյորը լցնել մաքուր շշերի մեջ և դնել մութ տեղում 4-5 ամիս։

Վայելե՛ք։



Ամենաընթերցվածը