Գազարով, վարունգով և պղպեղով ախորժելի և առողջարար աղցան կորեական խոհանոցից

Դիտումներ 401

Գազարով, վարունգով և պղպեղով ախորժելի և առողջարար աղցան կորեական խոհանոցից

Բաղադրամասեր․

  • Գազար
  • Վարունգ
  • Պղպեղ
  • Քունջութ
  • Քնջութի յուղ
  • Սխտոր
  • Սոյայի սոուս

 



Բուլղարական պղպեղը լվանալ, չորացնել, հեռացնել սերմերը և ցողունը։ Միջուկը երկայնքով կտրատել երկար ձողիկների։ Աղցանը վառ ու գեղեցիկ դարձնելու համար կարելի է տարբեր գույների պղպեղ վերցնել։

Լվացեք վարունգը, չորացրեք և կտրեք բարակ երկար շերտերով: Եթե ​​վարունգը երկար է, ապա կարելի է կտրատել շերտերը մի քանի մասի։ Կեղևը, եթե կոշտ չէ, վնասված չէ և դառը չէ, վարունգից առանձնացնելու կարիք չկա։



Այժմ պատրաստեք բաղադրիչները սոուսի համար։ Քնջութի յուղը կարելի է փոխարինել ցանկացած բուսական յուղով։

Մի ամանի մեջ լցրեք քնջութի յուղը, սոյայի սոուսը և մանրացված սխտորը: Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնում ենք պատառաքաղով, որպեսզի ձեթն ու սոուսը միանան։

Թասի մեջ լցնել գազարը, կտրատած վարունգը և բուլղարական պղպեղը։ Լցնել սոուսը աղցանի վրա և խառնել: Աղցանը վրան ցանել քնջութի սերմերոշ և մատուցել։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը