Աղջիկներ, ովքեր խնդիրներ ունեն արյան անոթների հետ, բոլորին խորհուրդ եմ տալիս այս բաղադրատոմսը

Դիտումներ 729

Աղջիկներ, ովքեր խնդիրներ ունեն արյան անոթների հետ, բոլորին խորհուրդ եմ տալիս այս բաղադրատոմսը

Մեթոդ 1. Սխտորի թրմում կիտրոնով 

Վերցրեք չորս գլուխ սխտոր և չորս ամուր հասած կիտրոններ: Սխտորը բաժանել պճեղների և կեղևազրկել, իսկ մանրակրկիտ լվացված կիտրոնները կտրատել կամայական կտորների՝ առանց կեղևը հանելու։ Այս ամենը բլենդերով մանրացնել համասեռ զանգվածի դարձնել, դնել երեք լիտրանոց ապակյա տարայի մեջ, փակել կափարիչը և երեք օր դնել մութ, զով տեղում։ Ամեն օր թափահարեք տարայի պարունակությունը։ Երբ ինֆուզիոն պատրաստ է, քամեք այն ստերիլ շղարշի մի քանի շերտերի միջով, լցրեք մաքուր հերմետիկ փակիչով շշի մեջ և սառեցրեք: 

 


Մարդկանց, ովքեր չեն տառապում ծանր քրոնիկ հիվանդություններից և չեն բողոքում մարսողական խնդիրներից, խորհուրդ է տրվում այս թուրմից կես բաժակ ընդունել օրական երեք անգամ՝ ուտելուց 20 րոպե առաջ։ Եթե ​​դուք վատառողջ եք և ստամոքսի հետ կապված խնդիրներ ունեք, անոթները մաքրելու համար ինֆուզիոն ընդունեք՝ երեք ճաշի գդալ ուտելուց անմիջապես առաջ։ 
 



Մեթոդ 2. մեղրի օշարակ` սխտորով և կիտրոնով 
Խոլեստերինի սալերի դեմ բուժիչ օշարակ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել վեց կիտրոն, չորս գլուխ սխտոր և 350 մլ հեղուկ մեղր: Պատրաստեք սխտորն ու կիտրոնը, ինչպես նկարագրված է վերևում և դրեք մեղրով ապակե տարայի մեջ։

 

 

Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել, փակել կափարիչը և թողնել սենյակային ջերմաստիճանում առնվազն տասը օր։ Անոթները մաքրելու համար պատրաստի օշարակը քամեք ստերիլ շղարշով, լցրեք հարմար փակ տարայի մեջ և դրեք սառնարան: 

 



Այս հրաշալի միջոցն ավելի մեղմ է գործում, ուստի այն կարող են ապահով ընդունել նույնիսկ քմահաճ ստամոքս ունեցող մարդիկ։ Մեկ ճաշի գդալ օշարակը լուծվում է մեկ բաժակ տաք եռացրած ջրի մեջ և խմում վաղ առավոտյան՝ դատարկ ստամոքսին, իսկ հետո նորից ուշ երեկոյան՝ քնելուց առաջ։ 
 
 
Տանը անոթները մաքրելու ինչ մեթոդ էլ որ ընտրեք, հիշեք, որ գործընթացը ավելի արագ կընթանա, եթե դեղն ընդունեք առավոտյան՝ արթնանալուց անմիջապես հետո: Իսկ հետո օրվա ընթացքում խորհուրդ է տրվում խմել առնվազն չորս բաժակ մաքուր ջուր, ցանկալի է՝ թարմ քամած կիտրոնի հյութի ավելացումով։

 


Ամենաընթերցվածը