Աղիների մաքրման սիբիրյան մեթոդ. Բնական բաղադրիչներ և զարմանալի ազդեցություն

Դիտումներ 768

Աղիների մաքրման սիբիրյան մեթոդ. Բնական բաղադրիչներ և զարմանալի ազդեցություն

Առողջ աղիքները երկար ու երջանիկ կյանքի գրավականն են։ Ամբողջ օրգանիզմի վիճակը ուղղակիորեն կախված է այս իմունային օրգանից։ Անառողջ սնունդ ուտելու և որոշ օրգանների աշխատանքը խաթարելու արդյունքում աղիները կարող են խցանվել և աստիճանաբար դադարեցնել իրենց գործառույթները։

Բժիշկները խորհուրդ են տալիս պարբերաբար մաքրել այս իմունային օրգանը։ Եթե ​​դուք չեք տառապում լուրջ հիվանդություններից, ապա այս պրոցեդուրան կարելի է անել տանը՝ օգտագործելով բնական լուծողական միջոցներ։

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի

8 բաժակ տաք ջուր
50 գ չիչխան
300 գ սալորաչիր
250 գ մասուրի օշարակ

Կաթսայի մեջ լցնել տաք ջուր, ավելացնել սալորաչիրը և չիչխանը։

Կափարիչով ծածկեք տապակը և եփեք բաղադրիչները 25 րոպե։
Արգանակը կրակից չհանելով ավելացնում ենք մասուրի օշարակը և ամեն ինչ միասին եփում ենք փակ կափարիչի տակ ևս 5 րոպե։
Արգանակը թողեք ամբողջ գիշեր, որպեսզի այն թանձրանա:
Առավոտյան հեղուկը քամեք շորով կամ ցանցով, արգանակը լցրեք ապակե տարայի մեջ։ Էլիքսիրը պետք է պահել սառնարանում։
Աղիները ճիշտ մաքրելու համար ժամը 21:00-ին պետք է կես բաժակ թուրմ խմել 12 օր շարունակ։ 



Այս բնական միջոցը վերացնում է ստամոքսի, աղիների և լյարդի հիվանդությունները

Սրոհունդից պատրաստվող դեղամիջոցներն օգտագործվում են աղեստամոքսային տրակտի հիվանդությունների, սուր և քրոնիկ կոլիտների, լյարդի հիվանդությունների, լեղուղիների հիվանդությունների, գլխացավերի, անքնության ու ստամոքսում ծանրության զգացողության դեպքում։

Այս դեղամիջոցները շատ արդյունավետ են ու հասանելի, ուստի ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում վեց ունիվերսալ բաղադրատոմս, որոնք կօգնեն հեշտությամբ բուժել ստոմքսի, աղիների ու լյարդի հիվանդություններն ու մեղմել տհաճ զգացողությունները։

1-ին բաղադրատոմսը.

1 ճաշի գդալ մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել 10 րոպե, այնուհետև խմել օրական 4 անգամ ½ բաժակ ուտելուց երկու ժամ հետո։

2-րդ բաղադրատոմսը.

 

 

3 ճաշի գդալ չորացրած ու մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր և թրմել երկու ժամ։ Ստացված թուրմը հարկավոր է ընդունել օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ երկուական ճաշի գդալ։

Այս դեղամիջոցը կիրառվում է խոլեցիստիտի, գիշերային անմիզապահության, շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում։

3 ճաշի գդալ չորացրած ու մանրացրած սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր և թրմել երկու ժամ։ Ստացված թուրմը հարկավոր է ընդունել օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ երկուական ճաշի գդալ։ 



Այս դեղամիջոցը կիրառվում է խոլեցիստիտի, գիշերային անմիզապահության, շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդության դեպքում։

3-րդ բաղադրատոմսը.

20 գրամ սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել 10 րոպե, այնուհետև քամել։ Ստացված թուրմը խմել օրական 3 անգամ ¼ բաժակ ուտելուց կես ժամ առաջ։

4-րդ բաղադրատոմսը.

 

 

10 գրամ սրոհունդին ավելացնել մի բաժակ եռման ջուր, թրմել կես ժամ, այնուհետև քամել։ Ստացված թուրմը խմել օրական 3 անգամ մեկական ճաշի գդալ։ Այս դեղամիջոցը կիրառվում է ստամոքսի, աղիների ու լեղուղիների հիվանդությունների, ինչպես նաև թութքի դեպքում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը