Օրական խմեք կես սուրճի բաժակ և փքվածությունը կվերանա, կնիհարեք ավելի քան 15 կգ
1 թեյի գդալ անիսոնի սերմը թրմում ենք 1 բաժակ եռման ջրի մեջ (թրմում 20 րոպե):
Քամեք, հովացրեք և խմեք ¼ բաժակ օրական 3-4 անգամ ուտելուց ½ ժամ առաջ կամ օգտագործեք ամոնիակ-անիսոն կաթիլներ 20-30 կաթիլ օրական 3-4 անգամ:
Աղիքային փքվածության դեպքում՝ նույն ինֆուզիոն օգտագործում են կես սուրճի բաժակ օրական 3 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ:
Ազատվեք այրոցից, խոցից և փքվածությունից
1. Մեղր.
Նախաճաշից առաջ կերեք մեկ գդալ մեղր։ Կարող եք քսել նաև տապակած հացի վրա։
2. Հյութ.
Առավոտյան (նախաճաշից առաջ) մի բաժակ թարմ քամած հյութը հրաշքներ է գործում։ Միշտ խմեք թարմ քամած հյութ և խուսափեք քաղցրացուցիչ պարունակող մթերքներից։
3. Պրոբիոտիկներ.
Օգտագործեք պրոբիոտիկներ վարակի բուժման համար: Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ պրոբիոտիկները շատ ավելի լավ են գործում, քան հակաբիոտիկները։
4. Սև չաման․
Չնայած այս սերմերը փոքր են, նրանք կարող են սպանել բակտերիաները: Գիտնականները կարծում են, որ դրանք ավելի արդյունավետ են, քան եռակի թերապիան։ Սև սերմերը ապահովում են գաստրոպաշտպանիչ ազդեցություն և նվազեցնում թթվայնությունը օրգանիզմում։
5. Բրոկկոլի.
Սուլֆորաֆանը հակաօքսիդանտ է՝ հզոր դետոքսիկացնող հատկությամբ: Այն բուժում է վարակը և վերացնում է գաստրիտի ախտանիշները։
Հզոր հակաօքսիդանտը կարող է նաև վերականգնել ոչ ստերոիդային հակաբորբոքային դեղամիջոցների հետևանքով առաջացած վնասը:
6. Կանաչ թեյ.
Բակտերիաների աճը դադարեցնելու համար կանաչ թեյ խմեք։ Կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է լորձաթաղանթի բորբոքումը։
7. Սխտոր.
Դուք կարող եք ատել սխտորի հոտը, բայց տեղյակ եղեք դրա հակաբորբոքային և հակաբիոտիկ ազդեցությունների մասին: Միշտ կերեք սխտոր։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։