Օրական խմեք կես սուրճի բաժակ և փքվածությունը կվերանա, կնիհարեք ավելի քան 15 կգ

Դիտումներ 16689

Օրական խմեք կես սուրճի բաժակ և փքվածությունը կվերանա, կնիհարեք ավելի քան 15 կգ

1 թեյի գդալ անիսոնի սերմը թրմում ենք 1 բաժակ եռման ջրի մեջ (թրմում 20 րոպե):
Քամեք, հովացրեք և խմեք ¼ բաժակ օրական 3-4 անգամ ուտելուց ½ ժամ առաջ կամ օգտագործեք ամոնիակ-անիսոն կաթիլներ 20-30 կաթիլ օրական 3-4 անգամ:
Աղիքային փքվածության դեպքում՝ նույն ինֆուզիոն օգտագործում են կես սուրճի բաժակ օրական 3 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ:

 



Ազատվեք այրոցից, խոցից և փքվածությունից

1. Մեղր.

Նախաճաշից առաջ կերեք մեկ գդալ մեղր։ Կարող եք քսել նաև տապակած հացի վրա։

 

 

2. Հյութ.

Առավոտյան (նախաճաշից առաջ) մի բաժակ թարմ քամած հյութը հրաշքներ է գործում։ Միշտ խմեք թարմ քամած հյութ և խուսափեք քաղցրացուցիչ պարունակող մթերքներից։

3. Պրոբիոտիկներ.

Օգտագործեք պրոբիոտիկներ վարակի բուժման համար: Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ պրոբիոտիկները շատ ավելի լավ են գործում, քան հակաբիոտիկները։

 

 



4. Սև չաման․

Չնայած այս սերմերը փոքր են, նրանք կարող են սպանել բակտերիաները: Գիտնականները կարծում են, որ դրանք ավելի արդյունավետ են, քան եռակի թերապիան։ Սև սերմերը ապահովում են գաստրոպաշտպանիչ ազդեցություն և նվազեցնում թթվայնությունը օրգանիզմում։

 

 

5. Բրոկկոլի.

Սուլֆորաֆանը հակաօքսիդանտ է՝ հզոր դետոքսիկացնող հատկությամբ: Այն բուժում է վարակը և վերացնում է գաստրիտի ախտանիշները։

Հզոր հակաօքսիդանտը կարող է նաև վերականգնել ոչ ստերոիդային հակաբորբոքային դեղամիջոցների հետևանքով առաջացած վնասը:

6. Կանաչ թեյ.

Բակտերիաների աճը դադարեցնելու համար կանաչ թեյ խմեք։ Կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է լորձաթաղանթի բորբոքումը։

 

7. Սխտոր.

Դուք կարող եք ատել սխտորի հոտը, բայց տեղյակ եղեք դրա հակաբորբոքային և հակաբիոտիկ ազդեցությունների մասին: Միշտ կերեք սխտոր։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը