Աղի բուժիչ հատկությունները. Փաստորեն միայն համեղ ուտեստներ պատրաստելու համար չէ այն նախատեսված
Ոչ բոլոր մարդիկ գիտեն, որ աղը կարող է բուժել այս հիվանդությունները․
1. Պատրաստեք աղի լուծույթ: 100 գրամ աղ լուծեք 1 լիտր թորած կամ եռացրած ջրի մեջ (սա կլինի 10% լուծույթ, 8% ավելի լավ է երեխաների համար)
2. Վերցրեք գործվածքը։ Եթե շղարշ է, ապա պետք է ծալել 8 շերտի,
3. Գործվածքը թաթախել 60-70 աստիճան ջերմաստիճանի լուծույթի մեջ։
4. Կտորը դնել ցավոտ տեղում և առավոտյան հանել, լվանալ տաք ջրով։
Հրաժեշտ տվեք գլխապտույտին, գայլախտին, ֆիբրոմիալգիային, արթրիտին, քրոնիկ հոգնածությանը, վահանաձև գեղձի խնդիրներին և այլն
Ժամանակակից հասարակությունը մեզ ստիպում է վարել անառողջ ապրելակերպ, օգտագործել վերամշակված և անառողջ սնունդ, ապրել աղտոտված միջավայրում, տառապել մշտական սթրեսից և չափից ավելի աշխատել:
Նրանք ծանրաբեռնում են մեր առողջությունը, և մենք տառապում ենք բազմաթիվ հիվանդություններից։
Այնուամենայնիվ, չնայած այս պայմանները սովորաբար բուժվում են հաբերով, միշտ կա առողջական խնդիրները բնական ճանապարհով բուժելու ավելի լավ տարբերակ:
Ուրցը չափազանց արդյունավետ է ընդհանուր առողջության բարելավման համար, այն առաջարկում է բազմաթիվ առողջական օգուտներ և հարուստ է հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալցիումը, երկաթը և կալիումը, և գործում է որպես հակաօքսիդանտ:
Նրա բուժիչ հատկությունները հաճախ օգտագործվում են արդյունաբերության մեջ դեղագործական գործարանների կողմից` սկլերոզի, գայլախտի, ռևմատոիդ արթրիտի և ֆիբրոմիալգիայի բուժման համար:
Այս օգտակար խոտը կարգավորում է արյան ճնշումը, բուժում հազը և բրոնխիտը, օգնում է կարմիր արյան բջիջների ձևավորմանը, բուժում քրոնիկ հոգնածությունը, ասթմա, կոկորդի ցավը, լարինգիտը, գլխապտույտը, գայլախտը, ֆիբրոմիալգիան, ռևմատոիդ արթրիտը, բազմակի սկլերոզը և այլն:
Դրա կանոնավոր օգտագործումը բարելավում է ընդհանուր առողջությունը և մի քանի օրվա ընթացքում ապահովում է դրական ազդեցություն:
Հետևյալ ըմպելիքը կօգնի ձեզ օգտագործել ուրցի հզոր հատկությունները.
Բաղադրությունը՝
մի բուռ ուրց (թարմ կամ չոր)
1 բաժակ ջուր
մեղր (ըստ ցանկության)
Ուրցը լվանալ և լցնել ամանի մեջ։ Ջուրը եռացնել ու վրան լցնել ուրց։ Թողեք մի քանի րոպե մնա, այնուհետև քամեք՝ կոշտ մասերը հեռացնելու համար: Ըմպելիքը քաղցրացնելու համար կարող եք մեղր ավելացնել ըստ ճաշակի:
Դուք պետք է օգտագործեք այս ըմպելիքը ամեն օր, և ազդեցությունը կզգաք շատ շուտով:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։