Աղի բուժիչ հատկությունները. Փաստորեն միայն համեղ ուտեստներ պատրաստելու համար չէ այն նախատեսված

Դիտումներ 427

Աղի բուժիչ հատկությունները. Փաստորեն միայն համեղ ուտեստներ պատրաստելու համար չէ այն նախատեսված

Ոչ բոլոր մարդիկ գիտեն, որ աղը կարող է բուժել այս հիվանդությունները․

1. Պատրաստեք աղի լուծույթ: 100 գրամ աղ լուծեք 1 լիտր թորած կամ եռացրած ջրի մեջ (սա կլինի 10% լուծույթ, 8% ավելի լավ է երեխաների համար)

2. Վերցրեք գործվածքը։ Եթե ​​շղարշ է, ապա պետք է ծալել 8 շերտի,

3. Գործվածքը թաթախել 60-70 աստիճան ջերմաստիճանի լուծույթի մեջ։

4. Կտորը դնել ցավոտ տեղում և առավոտյան հանել, լվանալ տաք ջրով։



Հրաժեշտ տվեք գլխապտույտին, գայլախտին, ֆիբրոմիալգիային, արթրիտին, քրոնիկ հոգնածությանը, վահանաձև գեղձի խնդիրներին և այլն

Ժամանակակից հասարակությունը մեզ ստիպում է վարել անառողջ ապրելակերպ, օգտագործել վերամշակված և անառողջ սնունդ, ապրել աղտոտված միջավայրում, տառապել մշտական ​​սթրեսից և չափից ավելի աշխատել:

Նրանք ծանրաբեռնում են մեր առողջությունը, և մենք տառապում ենք բազմաթիվ հիվանդություններից։

 

 

Այնուամենայնիվ, չնայած այս պայմանները սովորաբար բուժվում են հաբերով, միշտ կա առողջական խնդիրները բնական ճանապարհով բուժելու ավելի լավ տարբերակ:

Ուրցը չափազանց արդյունավետ է ընդհանուր առողջության բարելավման համար, այն առաջարկում է բազմաթիվ առողջական օգուտներ և հարուստ է հանքանյութերով, ինչպիսիք են կալցիումը, երկաթը և կալիումը, և գործում է որպես հակաօքսիդանտ:

Նրա բուժիչ հատկությունները հաճախ օգտագործվում են արդյունաբերության մեջ դեղագործական գործարանների կողմից` սկլերոզի, գայլախտի, ռևմատոիդ արթրիտի և ֆիբրոմիալգիայի բուժման համար:
Այս օգտակար խոտը կարգավորում է արյան ճնշումը, բուժում հազը և բրոնխիտը, օգնում է կարմիր արյան բջիջների ձևավորմանը, բուժում քրոնիկ հոգնածությունը, ասթմա, կոկորդի ցավը, լարինգիտը, գլխապտույտը, գայլախտը, ֆիբրոմիալգիան, ռևմատոիդ արթրիտը, բազմակի սկլերոզը և այլն:



Դրա կանոնավոր օգտագործումը բարելավում է ընդհանուր առողջությունը և մի քանի օրվա ընթացքում ապահովում է դրական ազդեցություն:

Հետևյալ ըմպելիքը կօգնի ձեզ օգտագործել ուրցի հզոր հատկությունները.

Բաղադրությունը՝
մի բուռ ուրց (թարմ կամ չոր)
1 բաժակ ջուր
մեղր (ըստ ցանկության)

 

 

Ուրցը լվանալ և լցնել ամանի մեջ։ Ջուրը եռացնել ու վրան լցնել ուրց։ Թողեք մի քանի րոպե մնա, այնուհետև քամեք՝ կոշտ մասերը հեռացնելու համար: Ըմպելիքը քաղցրացնելու համար կարող եք մեղր ավելացնել ըստ ճաշակի:
Դուք պետք է օգտագործեք այս ըմպելիքը ամեն օր, և ազդեցությունը կզգաք շատ շուտով:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը