Աղեստամոքսային տրակտի բազմաթիվ հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսին է գաստրիտը, ես այսպես եմ անում
Խնձորը թխվելիս չի կորցնում իր օգտակար հատկությունները, այլ հակառակը: Շատերը կարծում են, որ ջերմային մշակումը սպանում է սննդանյութերը։ Բայց դա այդպես չէ։
Իհարկե, վիտամին C-ի պարունակությունը կնվազի, բայց վերջնական մթերքի 100 գ-ում պեկտինի քանակը էլ ավելի կբարձրանա, քանի որ ջրի մի մասը գոլորշիանալու է:
Աղեստամոքսային տրակտի բազմաթիվ հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսին է գաստրիտը, ես հիվանդներին խնձոր եմ նշանակում միայն թխած վիճակում։ Նրանք աղիներում խմորում չեն առաջացնում, հետևաբար դրանք ներառված են փոքր երեխաներին կերակրելու, հետվիրահատական շրջանում սննդի, դիսբակտերիոզի վերացման և խոլեստերինի մակարդակը նվազեցնելու սննդակարգերին:
Ընդամենը 2 ճ.գ. օրական, և դուք կմոռանաք կոլիտի, գաստրիտի, խոցերի, փորկապության և երիկամների քարերի մասին
Այս հոդվածում մենք ձեզ հետ կխոսենք մեկ շատ հնագույն բաղադրատոմսի մասին, քանի որ տասնամյակներ շարունակ այս բաղադրատոմսը օգտագործվել է տարբեր առողջական խնդիրների բուժման համար։
Այն պարունակում է երեք բաղադրիչ, որոնք ունեն յուրահատուկ բուժիչ հատկություններ, և դրանց համադրությունը բնական լուծում է մեր բազմաթիվ առողջական խնդիրների համար։
Ալոեն և մեղրը պարունակում են հսկայական քանակությամբ օգտակար և սննդարար հատկություններ, իսկ կիտրոնը մեր օրգանիզմի ամենամեծ հակաօքսիդանտներից և մաքրող միջոցներից է:
Ալոե վերան մեր առողջության համար ամենաբուժիչ բույսերից է, ուստի այն օգնում է պայքարել բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ։ Այս յուրահատուկ միջոցը կօգնի պայքարել հետևյալի դեմ.
Կոլիտ
Գաստրիտ
Խոց
Նվազեցնում է չարորակ ուռուցքների զարգացումը
Արթրիտ
Նվազեցնում է բորբոքումը հատկապես ստամոքս-աղիքային տրակտում
Կայունացնում է շաքարի, խոլեստերինի, տրիգլիցերիդների մակարդակը, արյան ճնշումը
Օգնում է ալկալիզացնել մեր մարմինը
Կանխում է երիկամների քարերի առաջացումը
Պաշտպանում է մեզ սթրեսից
Օգնում է արագացնել մաշկի վերքերի ապաքինումը
Վերականգնում է մեր մարմնի բջիջները
Նպաստում է աղիների շարժմանը, վերացնում է փորկապությունը և այլն
Օշարակը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է.
¼ լիտր մեղր
4 մեծ տերեւ ալոե վերա
2 կիտրոն (կամ լայմ) կեղևով
Ալոեի տերեւներից հանեք գելը, ապա լվացեք կիտրոններն ու անցկացրեք մսաղացով, այժմ միացրեք բոլոր բաղադրիչները և մանրացրեք դրանք բլենդերի մեջ։
Ստացված զանգվածը քամել և դնել ապակե տարայի մեջ, որը պետք է պահել սառնարանում։
Օգտագործեք 1 թեյի գդալ առավոտյան և կեսօրից հետո ուտելուց հետո մեկ շաբաթ, ապա շարունակեք ընդամենը 1 թեյի գդալ առավոտյան ևս մեկ շաբաթ:
Այս բուժումից հետո պետք է անպայման 1 շաբաթ հանգստանալ, իսկ անհրաժեշտության դեպքում կրկնել։
Այս օշարակն այնքան էլ հաճելի համ չունի, բայց եթե այն լուծված է քիչ քանակությամբ ջրի կամ հյութի մեջ, ապա միանգամայն հնարավոր է խմել։
Պահել ապակե տարայի մեջ և սառնարանում, պահպանման ժամկետը 1 ամիս է։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։