Աղցան «Արքայական սիրավեպ». Թեթև և շատ համեղ

Դիտումներ 1487

Աղցան «Արքայական սիրավեպ». Թեթև և շատ համեղ

Բաղադրությունը:

պահածոյացված սաղմոն - մեկ բանկա: Կարելի է փոխարինել սկումբրիայի, սարդինայի, թունայի պահածոյով

միջին թարմ վարունգ - 1 հատ

բրինձ - 50-70 գրամ (հում)

սամիթ - 1 փունջ

գազար - 1 հատ

 

 

մայոնեզ - 100 գրամ

բուսական յուղ տապակելու համար - 1 ճաշի գդալ

կես կիտրոնի հյութ

սոխ - 1 միջին չափի սոխ

աղացած սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

 

 



Աղցանը պատրաստելու համար գազարը մաքրել և քերել խոշոր քերիչով։ Տապակը դնել կրակի վրա և մեջը տաքացնել բուսայուղը։ Դրեք գազարը, աղը: Տապակել մարմանդ կրակի վրա մինչև փափկի: Այնուհետեւ գազարը դնել հարթ ափսեի վրա, որպեսզի սառչի։

Մաքրել սոխը և կտրատել քառորդ օղակներ: Տեղադրել սոխը փոքր ամանի մեջ: Կես կիտրոնի հյութը քամել սոխի մեջ։ Այնուհետեւ ավելացնել աղացած պղպեղը եւ հարել։ Սոխը մի քանի րոպե թողնում ենք, որ մարինացվի։

 

 

Մաքրել թարմ վարունգը: Այնուհետեւ կտրեք շերտերով: Տեղադրել մաքուր ափսեի վրա։ Սամիթը մանր կտրատել և դնել վարունգով ափսեի մեջ։ Մանրակրկիտ խառնելու համար։

Ձկան պահածոն դնել փոքր տարայի մեջ և տրորել պատառաքաղով։ Բրինձը եփել աղած ջրի մեջ և զովացնել մաքուր ափսեի վրա։

Երբ արտադրանքը պատրաստ է, կարող եք աղցան հավաքել շերտերով։ Դրա համար մի փոքրիկ ուտեստ պատրաստեք և ցանկության դեպքում շարեք հազարի տերևներով։

Հազարի տերևների վրա դնել բրինձը և հարթեցնել այն։ Ավելացնել աղացած պղպեղ: Մայոնեզի ցանց պատրաստեք:

Երկրորդ շերտը պահածոյացված սաղմոն է (կամ այլ ձուկ) ամբողջ մակերեսով: Մայոնեզի ցանց պատրաստեք:

 



Հաջորդը, դրեք թթու սոխը, որը նախկինում ազատվել է հեղուկից: Տարածեք այն աղցանի ամբողջ մակերեսով։ Մայոնեզի ցանց պատրաստեք:

Հաջորդ շերտերում տապակած և պաղեցրած գազարը քսել ամբողջ մակերեսին։ Այնուհետև մայոնեզի ցանց պատրաստեք:

Վերջին շերտը սամիթով խառնած վարունգն է։ Տարածեք աղցանի վրա և զարդարեք մայոնեզով։

Թողնում ենք, որ աղցանը մոտ 40 րոպե։ Եվ հետո այն կարելի է մատուցել սեղանին։



Ամենաընթերցվածը