Աղցան «ԱՌԱՋԻՆ ՁՅՈՒՆ»․ նոր աղցան տոնական սեղանի համար
Դիտումներ 586
Բաղադրությունը․
- Հավի կրծքամիս - 200 գ.
- Ձու - 3 հատ
- Մաքրած ընկույզ - 70 գ
- Ցանկացած սորտի խաղող - 6-8 հատ
- Հոլանդական պանիր - 70 գ
- Մայոնեզ - 2 ճ.գ. լ
- Աղ և պղպեղ - ըստ ճաշակի
Հավի միսը եռացրեք աղած ջրի մեջ մինչև փափկի, ապա սառչի և մանր կտրատեք։
Եփած ձվերը անցկացնում ենք քերիչով։ Կեսը դնում ենք հարթ ափսեի վրա և մի փոքր պատում մայոնեզի սոուսով։
Դրեք կտրած հավի հաջորդ շերտը:
Կրկին քսել մայոնեզի սոուսով։
Ընկույզը մի քանի րոպե չորացնում ենք թավայի մեջ կամ ջեռոցում։ Այնուհետեւ մանրացրեք բլենդերով կամ մսաղացով։ Դրեք հաջորդ շերտը:
Քերած ձվերի երկրորդ կեսը դնում ենք և քիչ քանակությամբ մայոնեզ ենք քսում։
Վրան լցնել քերած պանիրն ու խաղողը, կիսով չափ կտրատել։
Բացի այդ, աղցանը զարդարում ենք ընկույզի կեսերով։
Մատուցելուց առաջ աղցանը մի քանի ժամ թողնում ենք սառնարանում։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը