Աշխարհի ամենահամեղ կարկադների բաղադրատոմսը
Ընտրեք միայն թարմ կաթնաշոռ՝ չոր և ոչ շատ թթու, այն պետք է լինի փափուկ և խիտ։ Փորձառու խոհարարները խորհուրդ են տալիս վերցնել 5–9% յուղայնությամբ, որպեսզի արդյունքում զանգվածը չքանդվի։
Մեկ հատ կաթնաշոռի համար վերցնում ենք 1-2 ձու, ոչ ավելին:
Կարող եք ավելացնել տարբեր մթերքներ՝ ցորենի ալյուր, ձավար, օսլա, իսկ դիետիկ բաղադրատոմսերում՝ թեփ ալյուր։
Մի դարձրեք դրանք շատ քաղց։
Մեծ քանակությամբ շաքարավազը կարող է փչացնել ձեր շոռակարկանդակները։
Թաց ձեռքերով շոռակարկանդակներ պատրաստեք։ Խմորը պետք է տեղավորվի մեկ ճաշի գդալի մեջ։
Շոռակարկանդակների դասական տարբերակը տապակելովն է։ Տապակել լավ տաքացրած տապակի մեջ, հաստ հատակով՝ թույլ կրակի վրա։
Եփելիս տապակը կափարիչով փակեք։ Շոռակարկանդակները կարող եք թխել ջեռոցում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։