Աշխարհի ամենադառը խոտը, բայց նաև ամենաարդյունավետը հիվանդությունների բուժման համար
Որդանը սպանում է օրգանիզմի բոլոր նախակենդանիների և պիոգեն վարակները:
Որդանը առաջին տեղում է ցանկացած բնաբանի համար, իսկ ոմանք դրանով բուժում են գրեթե բոլոր հիվանդությունները:
Հայտնի է նաև, որ այն ամենադառը խոտն է։ Այնուամենայնիվ, դուք կարող եք օգտագործել այն կոնֆետի փոխարեն:
Ինչպես է դա արվում.
Բաղադրատոմս թիվ 1.
- 1 ճ.գ. չոր որդանակը երկու անգամ եռացրեք եռման ջրով, ջուրը քամեք և լցրեք գեղեցիկ ափսեի մեջ՝ խոհանոցի ամենատեսանելի տեղում:
Յուրաքանչյուր կերակուրից հետո, բառացիորեն մի թեյի գդալի ծայրին վերցրեք խոտի մի քանի կտոր և պահեք բերանում մոտ մեկ ժամ, մինչև այն կորցնի իր դառնությունը: Նույնը արեք գիշերը։
Բաղադրատոմս թիվ 2.
Գիշերը վերցրեք 1 թեյի գդալ (առանց վերևի) չոր, աղացած որդանակ, դանդաղորեն լվացեք այն փոքր քանակությամբ ջրով: Բուժման կուրսը 1 ամիս է` տարին երկու անգամ։
Այն ունի հանգստացնող, հակասպազմոդիկ, խոլերետիկ, միզամուղ ազդեցություն, նորմալացնում է աղիների միկրոֆլորան, ունի հակաբորբոքային և ախտահանող հատկություն:
Հակաբորբոքային կրեմով ապուր՝ հոդացավերը թեթևացնելու համար. 2 բաղադրատոմս
Ներկայացնում ենք համեղ ուտեստի երկու բաղադրատոմս, որն ունի հակաբորբոքային ազդեցություն հոդացավերը թեթևացնելու համար:
Այս բաղադրատոմսը հատուկ մշակված է հոդացավերը բուժելու համար:
Այս ապուրների պատրաստման ամենակարևոր գաղտնիքը դրանք արագ եփելն է՝ համը առավելագույնի հասցնելու և առողջության օգուտները պահպանելու համար:
Գազարը պարունակում է վիտամին A-ի պրեկուրսորներ, որոնք կոչվում են կարոտինոիդներ (բետա-կարոտին): Արդյունքում նրանք օգնում են բարելավել տեսողությունը և աջակցում են առողջ իմունային համակարգին: Կոճապղպեղի և քրքումի առկայությունը բարելավում է հակաբորբոքային հատկությունները և իմունային խթանումը: Հագեցած ճարպերով հարուստ կոկոսի յուղը շատ ավելի առողջարար է, քան մյուս հագեցած ճարպերը: Այս ճարպը հեշտությամբ ներծծվում է մարմնի կողմից:
Այս ուտեստը հակաքաղցկեղածին է, հակամանրէային, հակաբակտերիալ և հակավիրուսային։ Դրա մեջ պարունակվող հիմնական հագեցած ճարպը՝ լաուրինաթթուն, նպաստում է ուղեղի զարգացմանը և ոսկորների առողջությանը։
Սև պղպեղը պարունակում է պիպերլին կոչվող ակտիվ բաղադրիչ, որը լավացնում է մարսողությունը և գործում է որպես հակաբորբոքային միջոց: Ինչպես տեսնում եք, այս հակաբորբոքային կրեմ ապուրը թույլ է տալիս հավաքել բարձրորակ սննդային առողջության բաղադրիչներ:
Ինչին ես սպասում!
Պատրաստեք այն հենց հիմա:
Բաղադրությունը:
սոխ, լվացված և մանր կտրատած
1 ցողուն նեխուր , մանր կտրատած
թեյի գդալ քերած թարմ կոճապղպեղ
թեյի գդալ քերած թարմ քրքում կամ 1/2 թեյի գդալ փոշի
600 գրամ բարակ կտրատած գազար
300 մլ բուսական կաթ կամ պարզապես բուսական արգանակ մեկ
լիտր արգանակ )
մի ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
Մի պտղունց ծովի աղ
Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Կաթսայի մեջ դնել սոխը, նեխուրը, գազարը, կաթը, կոճապղպեղը, քրքումը։
Հասցնել եռման աստիճանի և եփել 10 րոպե։
Հեռացրեք ապուրը կրակից և թողեք մի փոքր սառչի:
Մանրացրեք այն բլենդերի մեջ։
Ապուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել բանջարեղենի արգանակը և համեմել աղով և պղպեղով։ Տաքացրեք մինչև եռալ:
Ծառայել թարմ խոտաբույսերով կամ համեմի պեստոյով:
Այս գազարով կրեմ ապուրը շատ համեղ է, առողջարար և ունի բարձր սննդային արժեք և հակաբորբոքային հատկություն։
Եթե ցանկանում եք, այս բաղադրատոմսին կարող եք ավելացնել ոլոռ կամ ոսպ կամ լոբի կամ սիսեռ: Ձեր ապուրը կդառնա ավելի հարուստ և խիտ:
Բաղադրատոմս երկու
Բաղադրիչներ
2 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
5 բաժակ գազար, կեղևավորված և կտրատած
1 փոքր ցուկկինի (մոտ 1-2 բաժակ), կտրատած, ցանկության դեպքում դդում
2 թեյի գդալ կոճապղպեղ, կեղևավորված և թակած
8 բաժակ ձկան կամ բանջարեղենի արգանակ՝ հոդերի ամրացման համար
ճաշի գդալ խնձորի քացախի
կիտրոնի հյութ
1/4 թեյի գդալ ծովի աղ
1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ
5-7 թարմ եղեսպակի տերև
Մի մեծ կաթսա տաքացրեք միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կոկոսի յուղ և գազարն ու դդումը կոճապղպեղով տապակել 5 րոպե։ Ավելացնել արգանակ և բերել եռալ: Թող արգանակը մի փոքր նվազի՝ մոտ 15 րոպե եռացնելով, մինչև բանջարեղենը փափկի:
Կրակից վերցնել, ավելացնել խնձորի քացախը, կիտրոնի կեղևն ու հյութը, ծովի աղը, սև պղպեղը և եղեսպակի տերևները։ Բլենդերի միջոցով խառնում ենք բաղադրիչները մինչև հարթ: Մատուցել տաք վիճակում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։