Աշխարհի ամենաառողջ հացահատիկներից մեկը: Մարդկանց 85%-ն անարդարացիորեն անտեսում է այն
Այժմ քչերը գիտեն, որ կորեկը բուժում է գրեթե ամեն ինչ՝ գիրությունից մինչև թրոմբոֆլեբիտ: Մենք ձեզ հետ կիսվում ենք բաղադրատոմսերով՝ ապացուցելու համար, որ կորեկն արժե նույնքան, որքան առաջին օգնության ամբողջ հավաքածուն: Եվ լավ է, որ դա դրամական առումով չէ:
1) Բուժում է անգինան
Սրտի կաթվածը մահացության գլխավոր պատճառն է ամբողջ աշխարհում, իսկ անգինա պեկտորիսը սրտի կորոնար հիվանդության նախադրյալն է:
Դա բուժելու համար վերցրեք 3 ճ.գ. կորեկ և տապակել տաք թավայի մեջ, բայց մինչև դեղին գույնը չկորչի։ Այնուհետև հատիկները լցնել 130 մլ ջրով և հարել մինչև հեղուկն ամբողջությամբ գոլորշիանա։ Ստացված շիլան բաժանել 4 մասի և հերթով ընդունել ժամը 8։00, 12։00, 16։00, 20։00։ Պրոցեդուրան տևում է առնվազն մեկ ամիս։
2) Պայքարում է հիպերտոնիայի և թութքի դեմ
Այս հիվանդությունների տհաճ ախտանիշների մասին մոռանալու համար հարկավոր է շաբաթական 3 անգամ կորեկով կերակրատեսակներ ուտել, ինչպես նաև ընդունել 1 ճ.գ. հացահատիկային ապրանքներ առավոտյան և երեկոյան:
3) Նպաստում է քաշի կորստին․
Կորեկի կալորիականությունը ավելի քիչ է, քան հնդկաձավարինը: 100 գ-ում 100 կկալ-ից մի փոքր ավելի: Սա նշանակում է, որ օրական 3 ափսե նման շիլա ուտելուց հետո (առանց հավելումների), դուք քաղց չեք զգա, բայց հազիվ թե հաղթահարեք օրական նվազագույն շեմը՝ օրական 1000 կկալ:
100 գ կորեկը լավ ողողեք, ապա լցրեք 200 մլ ջուր սենյակային ջերմաստիճանում։ Հացահատիկը ձեռքերով խառնում ենք, մինչև ջուրը սպիտակի։ Խմեք ամեն ինչ միանգամից՝ այս գործիքը բարելավում է նյութափոխանակության գործընթացները։
4) Բուժում է երիկամները
Երիկամների համար կորեկը լավագույն դաշնակիցն է: Ձավարեղենը, եթե գիտեք, թե ինչպես օգտագործել այն, աստիճանաբար հեռացրեք դրանցից ավազն ու քարերը։
Երիկամների բուժման համար երեք լիտրանոց տարայում կեսը լցնել կորեկ, վրան լցնել եռման ջուր և թողնել մեկ օր թրմվի։ Հաջորդ օրը աստիճանաբար խմեք ստացված հացահատիկի թուրմը։ Թեթևացնում է բորբոքումը, բարելավում է ֆիլտրացիան:
Որևէ դեղ, դեղ կամ բուժման մեթոդ օգտագործելուց առաջ միշտ խորհրդակցեք ձեր բժշկի հետ: