Արյունը կարելի է արդյունավետորեն մաքրել՝ օգտագործելով հին բաղադրատոմսերը

Դիտումներ 549

Արյունը կարելի է արդյունավետորեն մաքրել՝ օգտագործելով հին բաղադրատոմսերը

Տիբեթյան բժշկության բաղադրատոմսեր.

Տիբեթյան իմաստունները դարեր շարունակ հավատում են տարբեր բուժիչ դեղաբույսերի հրաշագործ ազդեցությանը: Այս համոզմունքներն իրականում արդարացված են։ Օրինակ՝ արյունը կարելի է արդյունավետ կերպով մաքրել՝ օգտագործելով հին բաղադրատոմսերը։

Ցելանդինի թուրմ.

Այս բույսի օգտակար հատկությունները հայտնի են եղել հին ժամանակներից։ Այն նաև օգտագործվել է մեր նախնիների կողմից, սակայն ոչ այնքան ակտիվ, որքան տիբեթյան լամաները: Այս թուրմը լավագույնս օգտագործվում է մարմինը ավելորդ բալաստից մաքրելու համար։

Հեշտ է պատրաստել։ Պետք է մանրացնել խոտը, քամել ամբողջ հյութը։ Այնուհետև անհրաժեշտ է այս հյութի 10 կաթիլը նոսրացնել բժշկական ալկոհոլի մեջ 70 մլ-ում։ Թուրմն ինքնին պետք է պահել սառնարանում։

Այն պետք է ընդունել հետևյալ սխեմայով` առավոտյան 1 կաթիլ, ցերեկը 2 կաթիլ, երեկոյան 3 կաթիլ։

Կոճապղպեղով ըմպելիք.

Այս ըմպելիքը թույլ է տալիս մարդու օրգանիզմից հեռացնել բոլոր ավելորդ տոքսինները։ Այն նաև արդյունավետորեն մաքրում է արյունը։

Եփելու համար անհրաժեշտ է դրանից վերցնել մինչև 20 գրամ կոճապղպեղ, ինչպես նաև մեկ թեյի գդալ փոշի։ Սա պետք է լցնել մի բաժակ եռացող ջրով։ Այնուհետև պետք է սպասել 10 րոպե, ավելացնել 1 թեյի գդալ մեղր և դնել մի քիչ կիտրոն։

 

 

Առավոտյան պետք է խմել կես բաժակ, իսկ երկրորդը հավասարաչափ բաշխել ողջ օրվա ընթացքում։

Երկարակեցության սխտորի էլիքսիր.

Բոլորը լսել են սխտորի բազմաթիվ օգտակար հատկությունների մասին։ Դե, այն նաև օգնում է որպես միջոց, որը կարող է ամրապնդել իմունային համակարգը։

Պետք է մանրացնել 40 գրամ սխտորը, ապա դնել ապակե տարայի մեջ, լցնել սպիրտ կամ օղի 100 մլ չափով։ Այնուհետև, այս խառնուրդը պետք է թրմվի 10 օր։ Այն պետք է զտել և խմել օրական մի քանի անգամ 10 կաթիլ՝ ուտելուց կես ժամ առաջ։ Այն պետք է խմել մինչև մեկ ամիս։



Քանի՞ պճեղ սխտոր պետք է ուտել արյան ճնշումը կարգավորելու համար

Սխտորը հայտնի է ալիցինի բարձր պարունակությամբ։ Բացի հատուկ հոտից, այն կարող է օգտագործվել նաև զարկերակների պատերին կուտակված ճարպերը նվազեցնելու համար։ Իրականում ալիցինը արգելափակում է անգիոտենսինի ակտիվությունը և դադարեցնում արյան երակների կծկումը և արյան ճնշման բարձրացումը։ Ահա թե ինչու մենք խորհուրդ ենք տալիս սխտորը որպես կատարյալ բնական բաղադրիչ ձեր սրտի և արյան անոթների առողջության համար:

 

 

Սխտորն ավելի լավ է օգտագործել իր բնական թարմ տեսքով, և մենք խորհուրդ չենք տալիս այն եփել բարձր ջերմաստիճանում: Երբ սխտորը ճզմվում է, այն արտազատում է ալիցին, իսկ եփվելիս սխտորը կորցնում է իր բուժիչ հատկությունը։ Կան սխտորի վրա հիմնված տարբեր հավելումներ, ինչպիսիք են՝ սխտորի էքստրակտները, սխտորի փոշին և սխտորի հաբերը:

Որքա՞ն սխտոր պետք է օգտագործեք:

Եթե ​​ցանկանում եք կանխել արյան բարձր ճնշումը, խորհուրդ ենք տալիս օրական ուտել մոտ 1 գրամ սխտոր: Եվ, իհարկե, եթե դուք օգտագործում եք արյան բարձր ճնշման որոշ դեղամիջոցներ, ձեր բժշկի հետ ճշտեք ճիշտ դեղաչափի մասին և արդյոք կարող եք սխտոր օգտագործել ձեր նշանակված հաբերից և դեղամիջոցներից: 



Եթե ​​ցանկանում եք բուժել արյան բարձր ճնշումը, ապա չեք կարող ամբողջությամբ կարգավորել այն՝ պարզապես սխտոր օգտագործելով։

Մասնագետներն ասում են, որ դրա համար պետք է օրական առնվազն 30 պճեղ սխտոր ուտել։ Բայց, ինչպես գիտենք, անհնարին ոչինչ չկա։ Եթե ​​դեմ չեք սխտորի յուրահատուկ հոտին, ապա այն կարող եք թարմ օգտագործել։ Բայց եթե տանել չեք կարողանում սխտորի հոտը, ապա դրա սպառման այլընտրանքային տարբերակ կա։ Կարող եք նաև գտնել սխտորի վրա հիմնված հաբեր:

 

 

Սակայն մինչև օգտագործումը խորհրդակցեք ձեզ բուժող բժշկի հետ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը