Առողջությունը պահպանելու համար այն օգտագործվել է մ.թ.ա 5-րդ դարում․ Նույնիսկ այն ժամանակ մարդիկ գնահատեցին այս բաղադրատոմսը

Դիտումներ 679

Առողջությունը պահպանելու համար այն օգտագործվել է մ.թ.ա 5-րդ դարում․ Նույնիսկ այն ժամանակ մարդիկ գնահատեցին այս բաղադրատոմսը

Երկարակեցության այս պարզ բաղադրատոմսը կզարմացնի բոլորին: Առողջությունը պահպանելու համար այն օգտագործվել է դեռ մ.թ.ա 5-րդ դարում և նույնիսկ այն ժամանակ գնահատվեց և պահպանվեց այս բաղադրատոմսը: Հետևաբար, որպեսզի միշտ երիտասարդ լինեք և հիանալի զգաք, դուք պետք է պատրաստեք այս թուրմը և ընդունեք այն:

Ձեզ հարկավոր է.

100 գ երիցուկ
100 գ Սուրբ Հովհաննեսի զավակ
100 գ անթառամ
100 գ կեչու բողբոջներ

 

 

Դրա կիրառման շրջանակը շատ լայն է, քանի որ հավաքված են բոլոր հիմնական դեղաբույսերը։
Այն կտրուկ բարելավվում է նյութափոխանակությունը, մաքրում է մարմինը ճարպային նստվածքներից, ինչի արդյունքում բոլոր անոթները և հատկապես արյունատար անոթները դառնում են առաձգական, ինչը կանխում է սկլերոզը, ինսուլտը, անգինա պեկտորիսը, սրտի կաթվածը, հիպերտոնիան, գլխում աղմուկը, անհետանում է տեսողության խնդիրները։ 

Ամեն ինչ մանրացրեք սրճաղացով, լցրեք էմալապատ ամանի մեջ։ Երեկոյան այս խառնուրդից ընդունեք 1 ճաշի գդալ, լցնել 0,5 լիտր ջուր (եռման ջուր), թողնել 20 րոպե, ապա քամել կտորի միջով։ Մեկ բաժակ տաք խառնուրդի մեջ լուծել 1 թեյի գդալ մեղր։ Երեկոյան խմեք ճաշից հետո, ապա մի՛ խմեք և մի՛ կերեք ոչինչ։



Այս ալյուրով իրականացրեք աղիների մաքրում և ամբողջ օրգանիզմի երիտասարդացում․ Զարմանալի արդյունք

Կտավատի սերմերից ստացված ալյուրը կարողանում է օրգանիզմից  հեռացնել թունավոր նյութերը, տոքսինները, նվազեցնել խոլեստերինի մակարդակը արյան մեջ։ Այն վնասակար ազդեցություն ունի բազմաթիվ տեսակի հելմինտների, սնկերի, վիրուսների վրա։

 

 

Օգտագործման ցուցումներ.

վերին շնչուղիների լորձաթաղանթների բորբոքային պրոցեսները

ստամոքս - աղիքային տրակտ

գաստրիտ, կոլիտ

ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի պեպտիկ խոց

միզուղիների հիվանդություններ - պիելիտ, ցիստիտ

ավելորդ քաշ, լիպիդային նյութափոխանակության խանգարում

արդյունավետ է ամենօրյա օգտագործման համար՝ կանխարգելիչ նպատակով

 

Աղիների մաքրում.

Շաբաթ 1․ 1 ճաշի գդալ ալյուր + 100 գ թթվասեր կամ կեֆիր

Շաբաթ 2. 2 ճաշի գդալ ալյուր + 100 գ թթվասեր կամ կեֆիր

Շաբաթ 3. 3 ճաշի գդալ ալյուր + 150 գ թթվասեր կամ կեֆիր



Եթե ​​ալյուր գնելը խնդիր է, ապա պարզապես գնել կտավատի սերմ և մանրացնել դրանք սրճաղացով:

Ընդունեք այս խառնուրդը նախաճաշի փոխարեն։ Աղիները մաքրվում են լորձից և կղանքի քարերից, մակաբույծներից, մինչդեռ աղիների միկրոֆլորան ամբողջությամբ պահպանվում է։ 

Թթվասերը կամ կեֆիրը կարելի է փոխարինել ցանկացած ֆերմենտացված կաթնամթերքով։

 

 

Մաքրման ընթացքում անպայման պահպանեք ջրային ռեժիմը՝ խմել օրական մինչև 2 լիտր ջուր։

Այս մեթոդը դրական է ազդում մարդու ամբողջ մարմնի վրա, կտավատի ընդունումը սկսելուց շատ շուտով դուք կզգաք թեթևություն և ուժի ալիք:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը