Ի՞նչ օգուտներ և վնասներ է տալիս պաղպաղակը օրգանիզմին

Դիտումներ 1626

Ի՞նչ օգուտներ և վնասներ է տալիս պաղպաղակը օրգանիզմին

Վերջերս կատարված ուսումնասիրությունը ցույց է տվել, որ շատ երեխաների և մեծահասակների սիրելի ուտեստը կարող է օգուտներ բերել:

 

 

Խոսքը պաղպաղակի մասին է։

Դա իսկապես բավականին ճարպային արտադրանք է:

 



Եթե ​​աղանդեր եք օգտագործում անսահմանափակ քանակությամբ, ապա մեծ է կոկորդի ցավի և ավելորդ քաշի հավանականությունը, բայց իրականում փոքր ծավալի դեպքում այն ​​ունի օգուտներ։

Այս մասին հայտարարել է Յուլիա Ստեպոչկինան։

 

 

Նա նշեց, որ դասական պաղպաղակը պատրաստվում է կաթի հիման վրա, որը հարուստ է վիտամիններով, ինչպես նաև հագեցնում է էներգիան, լավ է ազդում նյարդային համակարգի և նյութափոխանակության գործընթացների վրա, ինչպես նաև կարող է բարձրացնել իմունիտետը։

 



Նման արտադրանքի մեջ կենդանական ծագման կաթի ճարպը պարունակվում է բարձր կոնցենտրացիայով, բայց միևնույն ժամանակ այն պարունակում է ֆերմենտներ, որոնք օգնում են քայքայել ճարպը։

Ստեպոչկինան լրագրողների հետ զրույցում հավելեց, որ այս նրբության մեջ կարելի է գտնել նաև երջանկության հորմոն։ Սերոտոնինը օգնում է ավելի հեշտ հաղթահարել սթրեսը, պահպանում է լավ տրամադրությունը։



Ամենաընթերցվածը