Ի՞նչ օգուտներ և վնասներ է տալիս պաղպաղակը օրգանիզմին
Վերջերս կատարված ուսումնասիրությունը ցույց է տվել, որ շատ երեխաների և մեծահասակների սիրելի ուտեստը կարող է օգուտներ բերել:
Խոսքը պաղպաղակի մասին է։
Դա իսկապես բավականին ճարպային արտադրանք է:
Եթե աղանդեր եք օգտագործում անսահմանափակ քանակությամբ, ապա մեծ է կոկորդի ցավի և ավելորդ քաշի հավանականությունը, բայց իրականում փոքր ծավալի դեպքում այն ունի օգուտներ։
Այս մասին հայտարարել է Յուլիա Ստեպոչկինան։
Նա նշեց, որ դասական պաղպաղակը պատրաստվում է կաթի հիման վրա, որը հարուստ է վիտամիններով, ինչպես նաև հագեցնում է էներգիան, լավ է ազդում նյարդային համակարգի և նյութափոխանակության գործընթացների վրա, ինչպես նաև կարող է բարձրացնել իմունիտետը։
Նման արտադրանքի մեջ կենդանական ծագման կաթի ճարպը պարունակվում է բարձր կոնցենտրացիայով, բայց միևնույն ժամանակ այն պարունակում է ֆերմենտներ, որոնք օգնում են քայքայել ճարպը։
Ստեպոչկինան լրագրողների հետ զրույցում հավելեց, որ այս նրբության մեջ կարելի է գտնել նաև երջանկության հորմոն։ Սերոտոնինը օգնում է ավելի հեշտ հաղթահարել սթրեսը, պահպանում է լավ տրամադրությունը։