Արդյոք կիտրոնը պետք է օգտագործել կեղևով, թե առանց
Լվացված կիտրոնը դրեք սառնարանի սառցախցիկում։ Երբ այն սառչում է, վերցրեք քերիչը, քերեք ամբողջ կիտրոնը (կեղևը մաքրելու կարիք չկա) և ցողեք ուտեստների վրա։
* Շաղ տալ բանջարեղենի աղցանների, պաղպաղակի, ապուրների, հացահատիկի, մակարոնեղենի, սպագետտիի, բրնձի, սուշիի, ձկան ուտեստների, վիսկիի, գինու վրա... Ցուցակը անվերջ շարունակվում է:
* Բոլոր մթերքները հանկարծ կունենան հաճելի համ, որը դուք, հնարավոր է, նախկինում երբեք չեք փորձել:
Ի՞նչ օգուտ ունի ամբողջական կիտրոնի օգտագործումը, բացի նոր համ ավելացնելուց:
1. Կիտրոնի կեղեւը 5-10 անգամ ավելի շատ վիտամիններ է պարունակում, քան կիտրոնի հյութը։ Դա նաև այն է, ինչ դեն եք նետում:
2. Հետևելով այս պարզ ընթացակարգին՝ սառեցնելով ամբողջական կիտրոնը, այնուհետև այն շաղ տալ ձեր ուտեստների վրա, դուք կարող եք օգտագործել այս բոլոր սննդանյութերը և ավելի առողջ լինել:
3. Կիտրոնի կեղևը ուժեղ նյութ է օրգանիզմից թունավոր տարրերը վերացնելու գործում:
4. Կիտրոնը հրաշալի մթերք է, որը սպանում է քաղցկեղի բջիջները։ Այն 10000 անգամ ավելի ուժեղ է, քան քիմիաթերապիան։ Ինչու մենք չգիտենք այս մասին: Քանի որ լաբորատորիաները շահագրգռված են արտադրել սինթետիկ տարբերակ, որը նրանց հսկայական շահույթ կբերի:
5. Կիտրոնը համարվում է նաև մանրէային վարակների և սնկերի դեմ հակամանրէային միջոց, արդյունավետ ներքին մակաբույծների դեմ, կարգավորում է արյան ճնշումը, հակադեպրեսանտ է, որը պայքարում է սթրեսի և նյարդային խանգարումների դեմ։
Կիտրոնը կտրելը և ննջասենյակում թողնելը կփրկի ձեր կյանքը
Մենք բոլորս գիտենք, որ կիտրոնը սննդարար նյութերի և վիտամինների հիանալի աղբյուր է:
Կիտրոնի թթու և հարուստ բույրը աներևակայելի թարմացնող է և օգնում է մեր իմունային համակարգին պայքարել տարբեր վիրուսների և հիվանդությունների դեմ:
Սակայն շատերը չգիտեն այս մրգի բոլոր օգտակար հատկությունների մասին, որոնք կարելի է օգտագործել կենցաղային տարբեր իրավիճակներում։
Կիտրոնի բույրը աներևակայելի թարմացնող է։
Այն ոչ միայն դրական ազդեցություն է ունենում, այլեւ օգնում է պայքարել անհանգստության ու դեպրեսիայի դեմ։
Մասնագետներն ասում են, որ կիտրոնը կարող է մանրակրկիտ մաքրել գլխամաշկը:
Կիտրոնը շատ օգտակար է մաշկի որոշ խնդիրների դեմ, ինչպիսիք են տարիքային բծերը, սպիները և բշտիկները:
Կիտրոնը կիսով չափ կիսեք և քսեք մաշկի խնդրահարույց հատվածներին։
Կիտրոնը հարմար է նաև մարմնի «համառ» հատվածները մաքրելու համար, օրինակ՝ արմունկներն ու ծնկները։
Այս միջոցը կարող է օգտագործվել նաև եղունգները սպիտակեցնելու, շնչառությունը թարմացնելու և ոտքերի ցավը բուժելու համար։
Կիտրոնը հեշտությամբ կարող է բուժել բազմաթիվ հիվանդություններ, ինչպիսիք են արթրիտը, մարսողության խանգարումը և ռևմատիզմը:
Կիտրոնը կարող է պաշտպանել նաև այնպիսի հիվանդություններից, ինչպիսիք են խոլերան և մալարիան։
Դա այն պատճառով է, որ կիտրոնը բնական արյուն մաքրող միջոց է:
Կիտրոնի ամենօրյա օգտագործումը վերացնում է ծերացման նշանները։
Այս մթերքը հարուստ է C, A, E վիտամիններով, քրոմով, կալիումով, մագնեզիումով և երկաթով:
Պարզապես կտրեք կիտրոնը և թողեք այն ննջասենյակում:
Կիտրոնի բույրը վերացնում է թոքերի հետ կապված խնդիրները և նպաստում մշտական թարմ շնչառությանը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։