Երբ իմանաք այս մասին, կսկսեք կիվին կեղևով ուտել

Դիտումներ 703

Երբ իմանաք այս մասին, կսկսեք կիվին կեղևով ուտել

Շատերը կասկածում են կիվիի կեղևի ուտելիության վրա, բայց ապարդյուն։

Կեղևում 50%-ով ավելի շատ մանրաթել կա, քան միջուկում։

Կեղևը պարունակում է ավելի շատ վիտամին C, քան նարինջը, ինչպես նաև հարուստ է վիտամին E-ով:

Կիվիի կեղևում 32%-ով ավելի շատ ֆոլաթթու կա, քան միջուկում:

 

 

 

 

Սրանք բնական հակաօքսիդանտներ են, որոնք կանխում են բջիջների վնասումը և դրանով իսկ պաշտպանում մեզ քաղցկեղից:

Ուտելուց առաջ կիվին մանրակրկիտ լվացեք, այնուհետև ուժեղ մաքրեք սրբիչով. դա կազատի կեղևը թունաքիմիկատներից և կվերացնի դրա «մազոտությունը»:

 



Արդյունավետ և առողջ կանաչ դիետա կիվիով. Կախված կոնքեր կամ փոր չկա

Ես իսկապես չէի սիրում այս թթու միրգը, բայց հիմա ... և նույնիսկ նման ազդեցությունից հետո:
Կիվին կօգնի ձեզ դառնալ ավելի նիհար` արտակարգ իրավիճակներում: 
Քաշի կորստի համար կիվիի դիետան կօգնի ձեզ արագ մաքրել ձեր մարմինը, այրել ավելորդ ճարպը առանց մկանները թուլացնելու, ինչպես նաև վիտամիններով հարստացնել ձեր իմունային համակարգը, որը ձմռանը սպառվել է:
Կիվին պարունակում է բնական կարնիտին՝ բուսական ծագման ճարպ այրող միջոց։ Պտուղը հարուստ է նաև բջջանյութով և վիտամին C-ով, ֆլավոնոիդներով և հակաօքսիդանտներով: Միևնույն ժամանակ, այն ցածր է կալորիաներով: Իդեալական է պահքի օրերի համար. մրգի թելքավոր կառուցվածքը կօգնի վերահսկել ախորժակը:
Օգտակար է 1 կիվի ուտել դատարկ ստամոքսին, եթե դուք չեք տառապում ստամոքսի խոցով կամ գաստրիտով։ Որոշ մարդիկ նույնիսկ այն ուտում են կեղևի հետ, որը պարունակում է նաև շատ սննդարար նյութեր և բջջանյութ: 
Ողջ օրվա ընթացքում խորհուրդ է տրվում ուտել 6 կիվի և խմել 1,5 լիտր ցածր յուղայնությամբ կեֆիր:
Դիետայի ընթացքում մարսողական համակարգը կհանգստանա, աղիները կմաքրվեն։ Կիվիի հրաշագործ հատկությունների շնորհիվ դուք կարող եք նիհարել մինչև 2 կգ ընդամենը 1 օրում։

 


Դիետայի ընթացքում կարելի է խմել կոկտեյլներ՝ կեֆիրը բլենդերի մեջ խառնել կիվիի և նարինջի կամ հատապտուղների հետ։ Սա կդիվերսիֆիկացնի ճաշացանկը և կօգնի ձեզ հաճույքով դիմանալ սննդի սահմանափակումներին, բայց օրգանիզմը մաքրելու հրաշագործ ազդեցությունը կմնա:

Նախաճաշ

1 փունջ հազարից, 1 բուլղարական պղպեղից, 1 կիվիից, 2 կանաչ սոխից պատրաստել աղցան։ Աղցանը համեմեք 1 ճաշի գդալ մանանեխով կամ կիտրոնի հյութով։

Խորտիկ նախաճաշից 2 ժամ հետո

Բլենդերի մեջ կոկտեյլ պատրաստեք 1 կանաչ խնձորից, 1 կիվիից և 1 բանանից։ Եթե ​​չեք կարողանում սմուզի պատրաստել, պարզապես վայելեք մրգերը:

 



Ընթրիք

Լցնել 3 ճ.գ. վարսակի ալյուր մի բաժակ բնական յոգուրտով, ավելացնել մի բուռ չամիչ, մանր կտրատած մանդարին և մանր կտրատած կիվի։ Թող հացահատիկը մնա մոտ 15 րոպե և վայելեք էներգիայով հարուստ ընթրիքը:

Կեսօրից հետո խորտիկ

Պատրաստեք մրգային աղցան՝ ձեզ հարկավոր կլինի 1 բանան, 1 խնձոր, 1 կիվի և մեկ բաժակ կեֆիր կամ յոգուրտ։ Աղցանին կարող եք մի պտղունց դարչին ավելացնել։

Քնելուց առաջ Կարող եք ընտրել՝ կարող եք ուտել 1 նարինջ կամ խմել 1 բաժակ կեֆիր

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը