Արագ ազատվեք աղիքների մակաբույծներից, ինչպես նաև վերացրեք ցանկացած վարակ, բակտերիա և վիրուս

Դիտումներ 364

Արագ ազատվեք աղիքների մակաբույծներից, ինչպես նաև վերացրեք ցանկացած վարակ, բակտերիա և վիրուս

Անհավանական! Ես մտածեցի, որ դա կեղծ է, բայց արդյունքները գերազանցեցին իմ բոլոր սպասելիքները:

Գործիքը, որի մասին մենք կխոսենք այս հոդվածում, օգտագործվել է երկար տարիներ: Դեռ միջնադարից եվրոպացիներն այն պատրաստել և օգտագործել են տարբեր ձևերով։

Իհարկե, դրա կիրառման հիմնական նպատակը հիվանդությունների դեմ պայքարն էր, ինչպես նաև դրանց կանխարգելումը։

Մեր ժամանակներում այս բաղադրատոմսը մի փոքր բարելավվել է՝ դրան ավելացնելով ևս մի քանի ակտիվ բաղադրիչներ՝ հակաբիոտիկ հատկություններով:

Այս հոդվածում մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչպես պատրաստել այս բուժիչ միջոցը՝ օգտագործելով այս բնական բաղադրիչները.

Սխտոր. Սա բնական հակաբիոտիկ է, որն ունի հակասնկային հատկություններ և վերացնում է հիվանդություն առաջացնող միկրոօրգանիզմները՝ չվնասելով մարսողական համակարգում հայտնաբերված լավ բակտերիաներին:

Սոխ. նրա հատկությունները շատ նման են սխտորի հատկություններին, բայց ավելի քիչ ագրեսիվ են օրգանիզմի համար։

Ծովաբողկ. Դարեր շարունակ օգտագործվել է թոքերի հիվանդությունների և պարանազային սինուսների (սինուսների) բուժման համար:

Կոճապղպեղ: Սովորաբար օգտագործվում է որպես հակաբորբոքային միջոց՝ արյան շրջանառությունը բարելավելու համար:

Չիլի պղպեղ: Այն ունի յուրահատուկ հակաբիոտիկ հատկություններ և նպաստում է արյան լավ շրջանառությանը:

Քրքում. հատկապես օգտակար է օրգանիզմի ակտիվացման և խորը մաքրման համար։ Այն նաև շատ լավ է վերացնում քաղցկեղային բջիջները և թեթևացնում հոդացավը։

Խնձորի քացախ. Հիպոկրատը՝ բժշկության հայրը, ասում են, որ օգտագործել է ընդամենը 2 միջոց։ Դրանցից առաջինը քացախ էր, իսկ երկրորդը՝ մեղր։ Դրանցով նա բուժեց բազմաթիվ հիվանդություններ։

Այժմ գիտությունը պարզել է, որ քացախը պարունակում է պեկտին կոչվող մանրաթել, որն իջեցնում է խոլեստերինը և կարգավորում արյան ճնշումը։ Այս մանրաթելը նաև կարգավորում է որկրամոլ քաղցն ու անհանգստությունը:

Մեր կերակուրներին խնձորի քացախ ավելացնելու առավելություններից մեկն այն է, որ այն օգնում է մեզ սննդից կալցիում կլանել: Բացի այդ, այն հակազդում է ազատ ռադիկալների գործողությանը, հետևաբար բարելավում է մաշկի տեսքը:

Մինչ այժմ խնձորի քացախն օգտագործվում է մարսողության, աղիների աշխատանքի, գլխացավերի, հոդացավերի, երակների վարիկոզի և այլնի հետ կապված խնդիրների դեպքում։



Բաղադրատոմսը!

Բաղադրությունը:

  • Սխտոր (կտրատել փոքր կտորներով) - 1/5 բաժակ
  • Սոխ (կտրված փոքր կտորներով) - 1/5 բաժակ
  • Թարմ ծովաբողկ (քերած) - 2 ճաշի գդալ:
  • Թարմ կոճապղպեղ (քերած) - ¼ բաժակ
  • Չիլի պղպեղ - 2 միավոր:
  • Քրքում - 2 ճաշի գդալ։
  • Խնձորի քացախ - մոտավորապես 0,7 լիտր:

Պատրաստման եղանակը:

Աշխատանքն սկսելուց առաջ խորհուրդ է տրվում օգտագործել ձեռնոցներ, քանի որ որոշ բաղադրիչներ շատ կծու են, և դուք կարող եք քորոց զգալ:

Այժմ բոլոր բաղադրիչները զգուշորեն դրեք ապակե տարայի մեջ (ստերիլիզացված), իսկ վերջում ամեն ինչ լցրեք քացախով (ամբողջությամբ լցրեք տարայի մեջ)։ Ամուր փակեք տարան և լավ խառնեք։

Դեղը թողեք թրմվի 2 շաբաթ՝ արևի ուղիղ ճառագայթներից զերծ վայրում՝ չմոռանալով ամեն օր թափահարել։ Այնուհետև քամել զանգվածը և պահել սառնարանում։

Օգտագործման եղանակը:

Իմունիտետն ամրապնդելու համար նախաճաշից հետո պետք է ընդունել 1 ճաշի գդալ՝ նախ ողողել այս խառնուրդով, ապա կուլ տալ։

Հիշեք, որ այս միջոցի համը բավականին ուժեղ է, ուստի սկսեք փոքր չափաբաժիններից։ Կուլ տալուց հետո կարող եք ուտել նարինջ կամ լայմ՝ համը թեթևացնելու համար։

Խրոնիկ հիվանդությունների բուժման համար պետք է օգտագործել օրական 3-5 ճաշի գդալ։

Երբեք մի ընդունեք այն դատարկ ստամոքսի վրա: Սա կարող է լուրջ առողջական խնդիրների պատճառ դառնալ։

Այս հեղուկը շատ ուժեղ բնական հակաբիոտիկ է, ուստի զգույշ եղեք և ընդունեք այն միայն բժշկի հետ խորհրդակցելուց հետո:



Ամենաընթերցվածը