Այս բնական միջոցը կանխում է աթերոսկլերոզը, սրտի կաթվածը, սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և նվազեցնում խոլեստերինը և արյան ճնշումը

Դիտումներ 608

Այս բնական միջոցը կանխում է աթերոսկլերոզը, սրտի կաթվածը, սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և նվազեցնում խոլեստերինը և արյան ճնշումը

Սխտորն ամենահայտնի բնական բաղադրիչներից մեկն է և հանդիսանում է աշխարհի խոհանոցների մեծ մասի կարևոր բաղադրիչը: Չնայած իր յուրահատուկ համին, սխտորն աներևակայելի արդյունավետ է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար, հատկապես, երբ ուտում են հում վիճակում:

Համարվում է, որ սխտորն արդյունավետ է գրեթե բոլոր հիվանդությունների կանխարգելման և բուժման համար։ Այն կանխում է աթերոսկլերոզը, սրտի կաթվածը, սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և նվազեցնում խոլեստերինը և արյան ճնշումը։

 

 

Կոճապղպեղի և սոխի հետ համակցված սխտորը մաքրում է օրգանիզմը նույնիսկ քիմիաթերապիայից հետո։

Լավագույն արդյունքի համար օգտագործեք չմշակված սխտորը, քանի որ ջերմությունը ապակենտրոնացնում է ալիցինը` դրա ակտիվ բաղադրիչը: Պետք է պարզապես ճզմել և մանրացնել մեկ պճեղ սխտորը, թողնել 15 րոպե, ապա ավելացնել սննդի մեջ։

 



Նաև կուշտ ստամոքսը չի կարող կլանել բոլոր սննդանյութերը, ուստի ավելի լավ է այն օգտագործել դատարկ ստամոքսին՝ որևէ բան խմելուց կամ ուտելուց առաջ:

Իմունիտետն ու առողջությունը ամրապնդելու համար պետք է պարբերաբար մեղրի և սխտորի խառնուրդ օգտագործել։

Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր, մանր կտրատեք և ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մեղր։

Օգտագործեք ամեն օր, և շուտով արդյունքը կտեսնեք:

 

 

Բացի այդ, գրիպի հետևյալ բաղադրատոմսը արդյունավետորեն բարձրացնում է իմունիտետը, կանխում և հանգստացնում է կոկորդի ցավը և վերացնում գրիպի և մրսածության ախտանիշները: Սա շատ հզոր բնական միջոց է։ Ահա թե ինչպես պատրաստել այն.

Բաղադրատոմսը.

5 պճեղ սխտոր՝ խոշոր կտրատած

1 ճ․գ․ քերած կոճապղպեղ

չֆիլտրված խնձորի քացախ

1 կիտրոն

2 հատ կարմիր պղպեղ՝ խոշոր կտրատած

 



Եթե ​​դուք զգայուն մաշկ ունեք, օգտագործեք ձեռնոցներ այս տոնիկը պատրաստելիս, քանի որ բաղադրիչների բնական յուղերը կարող են առաջացնել այրվածքներ կամ վերքեր:

Այնուհետև պետք է վերցնել 350-500 մլ տարողությամբ բանկա և մի շերտ ավելացնել մանր կտրատած սոխը, մյուսի վրա՝ աղացած սխտորը, իսկ հետո կծու պղպեղը՝ սերմերով։ Այնուհետև ավելացրեք կոճապղպեղը, լցնել կիտրոնի հյութը տարայի մեջ և վերջացրեք օրգանական խնձորի քացախով:

Ամուր փակեք տարան։ Պահպանեք մառանում: Պարբերաբար օգտագործեք միջոցը՝ հիվանդությունը կանխելու կամ ախտանիշները վերացնելու համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը