Անու՞մ եք այսպես․ Բրինձ պատրաստելուց առաջ ընդամենը մեկ հնարք այն կդարձնի ավելի համեղ

Դիտումներ 590

Անու՞մ եք այսպես․ Բրինձ պատրաստելուց առաջ ընդամենը մեկ հնարք այն կդարձնի ավելի համեղ

Բրինձը մեր սննդակարգերից շատերի հիմնական բաղադրիչն է: Այն էժան է, առողջության համար այնքան էլ վնասակար չէ և ունի տպավորիչ պահպանման ժամկետ, այնպես որ ձեր դարակներում միշտ կարող եք ունենալ պահեստային փաթեթ։ Բայց, չնայած այն հանգամանքին, որ մեզանից շատերն այն բավականին հաճախ են պատրաստում, որոշ տնային տնտեսուհիներ խոստովանում են, որ այնուամենայնիվ կարողանում են սխալվել ավելի հաճախ, քան պետք է։ Ինչպես ճիշտ պատրաստել բրինձը, կիմանանք ստորև։

Ավստրալիացի գլխավոր խոհարար Կոլուդրովիչ Մոնթին բացահայտել է գաղտնի հնարք։

 

 

Եթե ​​ցանկանում եք բրինձը ճիշտ եփել, ապա այն պետք է ողողեք մոտ 30 անգամ։ 

Օսլան հայտնի է որպես մանրադիտակային, կպչուն հատիկներ: Քանի որ դրանք կլանում են ջուրը, չեն դիմանում ճնշմանը, ուստի կառուցվածքը մածուցիկ է։ Նկատի ունեցեք, որ բրնձի մեջ պարունակվող օսլան օգնում է, որ այն դառնալ բավականին փափուկ։

Այժմ ձեզ մնում է պարզել հիանալի ուտեստի բաղադրատոմսը:



Բրինձը գաստրիտի և ստամոքսի հիվանդությունների դեմ․ Օգտագործեք այսպես և բուժվեք

Գաստրիտը որովայնի հիվանդություն է, որն առաջանում է ստամոքսի բորբոքումից։ Այն սովորաբար առաջանում է արագ և անվերահսկելի սնվելու հետևանքով:

Բացի այդ, իրենց դերն են խաղում նաև ժառանգական գործոնները, սթրեսն ու անհանգստությունը, անբավարար սնունդը։

Բայց հնարավոր է հանգստացնել և նվազեցնել ստամոքսի այս ցավերը ու անհարմարությունները բնական բաղադրիչների օգտագործմամբ։ Այստեղ մենք առաջարկում ենք արդյունավետ տնային միջոց և շատ հեշտ է պատրաստել։

 

 

Բաղադրություն.

1 բաժակ բրինձ
6 բաժակ հանքային ջուր

Պատրաստման եղանակ.

Նախ կաթսայի մեջ տաքացրեք ջուրը և թողեք եռա։
Այնուհետեւ ավելացնել բրինձը։
Երկրորդը, առավելագույնը 30 րոպե հետո կաթսան հանեք կրակից։



Քամեք ջուրը և պահեք մաքուր և հերմետիկ տարայի մեջ (կափարիչով):

Ավելին, բրնձի ջուրն ունի վերականգնող հատկություն, որը մազերին տալիս է առաձգականություն և փափկություն: Դա պայմանավորված է ինոզիտոլում ածխաջրերի պարունակությամբ, որն օգնում է վերականգնել վնասված մազերը։

Ամեն անգամ, երբ դուք տառապում եք գաստրիտից, փորձեք պատրաստել այս տնային միջոցը։ Դա լիովին բնական է և օգտակար։ Բացի այդ, այն շատ խնայող է:

Ավելին, բրնձի ջուրը շատ օգտակար է նիհարելու համար։ Ի վերջո, դա զգալիորեն նվազեցնում է կալորիաների ընդունումը: Բացի այդ, բրնձի ջուրը ակտիվորեն օգտագործվում է գեղեցկության ոլորտում: Եվ հատկապես արդյունավետ է մաշկը մաքրելու համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը