Սխտորի օգնությամբ մաքրեք անոթները և եղեք առողջ
Հայտնի է, որ արյան անոթները մեր մարմնի բոլոր բջիջներին ու հյուսվածքներին մատակարարում են անհրաժեշտ թթվածնով։ Սա նշանակում է, որ խցանված երակները և զարկերակները կարող են հանգեցնել տարբեր հիվանդությունների:
Արյան անոթներն արդյունավետ մաքրելու և առողջ լինելու համար չարժե դիմել թանկարժեք դեղամիջոցներին
Արյան անոթների մաքրման բաղադրատոմսեր.
Սխտորի և կիտրոնի թուրմ.
Վերցրեք չորս միջին գլուխ սխտոր, բաժանեք պճեղների և մաքրեք կեղևը։
Չորս ուժեղ, հասած կիտրոնները մանրակրկիտ լվացեք և կտրեք կամայական կտորների (կեղևը հեռացնելու կարիք չկա):
Այնուհետև պատրաստի կիտրոններն ու սխտորը պետք է անցկացնել մսաղացով կամ բլենդերով։
Կիտրոն-սխտոր խառնուրդը տեղափոխեք երեք լիտրանոց տարայի մեջ, լցրեք տաք ջրով, փակեք կափարիչը և երեք օր մութ տեղում դրեք։
Ամեն օր խառնեք տարայի պարունակությունը։
Երեք օր անց ստացված թուրմը քամեք, լցրեք հերմետիկ կափարիչով տարայի մեջ և դրեք սառնարանը։
Ընդունել կես բաժակ ինֆուզիոն՝ օրը երեք անգամ ուտելուց 20 րոպե առաջ։ Նման մաքրման կուրսի առաջարկվող տեւողությունը մոտավորապես քառասուն օր է:
Ուշադրություն. քանի որ այս ինֆուզիոն չի կարող երկար պահվել, մի մոռացեք թարմացնել տարայի պարունակությունը 6-7 օրը մեկ:
Միջոցներ անոթների առաձգականության համար.
Երկու կիտրոնները մանրակրկիտ լվացեք հոսող ջրի տակ, կտրեք կտորներով՝ առանց կեղևը հանելու։
Այդ ամենը անցկացրեք մսաղացով։
Կիտրոնի միջուկին ավելացնել 2 ճ/գ. մեղր (այն պետք է լինի բարձրորակ, ստացված լինի նեկտարից, այլ ոչ թե շաքարից), լավ խառնել։
Խառնուրդը տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ և դրեք մութ տեղում։
Մեկ օր անց ստացված «առողջության էլիքսիրն» արդեն կարելի է ընդունել օրական 2-3 անգամ։ ստել ամեն ճաշից առաջ.
Այս միջոցի ընդունման տևողությունը մինչև ցանկալի արդյունքի հասնելը։
Ամենահզոր բնական միջոցը արյան անոթների առաձգականությունը բարձրացնելու և ճնշումն իջեցնելու համար
Երևի շատերն արդեն լսել են այս հրաշք միջոցի մասին, որը բուժում է ուղեղի անոթները, բարձրացնում է արյան անոթների առաձգականությունն ու տոնուսը, իջեցնում արյան ճնշումը և դադարեցնում ուղեղի նյարդային բջիջների մահը նույնիսկ ինսուլտից հետո։ Այս թուրմը նվազեցնում է արյան ճնշումը և օգնում է վերականգնվել սրտի կաթվածից հետո։
Հասուն սոճու կոները հարուստ են բիոֆլավոնոիդներով, լիպիդներով, վիտամիններով, լինոլային և օլեինաթթուներով:
Ես այնպիսի մարդ եմ, որ կարող եմ վստահել միայն այն մեթոդներին, որոնցում ինքս եմ համոզված։ Եվ ես կարող եմ ասել, որ սա իրականում աշխատում է: Մանկուց ունեմ թույլ և փխրուն անոթներ, արյան բարձր ճնշում։
Այս թուրմը՝ փոխարինելով կարմիր գինու և սխտորի թուրմով և մեղրով կիտրոնի թուրմով, օգնում է ինձ լավ մարզավիճակում լինել և առողջ ապրելակերպ վարել։
Ամառվա վերջում ես հավաքում եմ 1 լիտր սոճու կոներով լի բանկա, վրան օղի եմ լցնում մինչև վերջ և 2-3 շաբաթ պահում մութ տեղում։ Թուրմը կստանա մուգ սաթի գույն։
Հետո քամում եմ ու թուրմին ավելացնում 1 ճ.գ. խնձորի քացախ:
Գիշերը խմում եմ՝ մեկ բաժակ տաք թեյի մեջ լցնելով 1 թեյի գդալ թուրմ և բնական մեղր։ Ջերմությունը տարածվում է մարմնով, դուք հանգստանում եք և հանգիստ քնում:
Ճնշումը սովորաբար բարձրանալու միտում ունի աշնանը և գարնանը: Այսպիսով, այժմ ժամանակն է սկսել պրոցեդուրան: Թուրմը խմում եմ այնքան, մինչև վերջանա։ Բուժման կուրսը կարող է տեւել մինչեւ 6 ամիս։ Երբ միջոցն ավարտվի, նորից պատրաստեք։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։