Անհավատալի է․ Այս նախաճաշը կանխում է քաղցկեղը և հեռացնում ավելորդ կիլոգրամները

Դիտումներ 915

Անհավատալի է․ Այս նախաճաշը կանխում է քաղցկեղը և հեռացնում ավելորդ կիլոգրամները

Այս առողջարար և համեղ նախաճաշը կօգնի ձեզ նիհարել և կանխել հաստ աղիքի քաղցկեղը։ Պատրաստելու համար պետք է ընդամենը 15 րոպե։

Բանանով և դարչինով վարսակի ալյուրի համեղ բաղադրատոմս․

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.

1 բաժակ վարսակի ալյուր

1 կտրատած բանան

1 ճ.գ. մեղր

1/2 բաժակ կաթ

1 ճ.գ. դարչին

Մի քանի թակած ընկույզ

 

Վարսակի ալյուրի վրա լցնել կաթը և թողնել 10-20 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել մեղրը եւ լավ խառնել, շիլայի մեջ ավելացնել մանր կտրատած բանանն ու ընկույզը եւ նորից խառնել։ Վերջում ավելացնել դարչին։ Այն ձեր նախաճաշին նուրբ համ կհաղորդի։

Շաբաթը առնվազն 3 անգամ ձեր անօգուտ նախաճաշերը փոխարինեք այս շիլայով։ Եվ վերջում դուք կնախանձեք ձեր կազմվածքին, իսկ քաղցկեղի դեմ ձեր պայքարը կգերազանցի ձեր սպասելիքները։



Դարձեք 5 կգ-ով ավելի թեթև 1 ամսից էլ քիչ ժամանակում և ազատվեք փորկապությունից. Պարզապես կերեք այս նախաճաշը և վերջ

Մարդիկ, ովքեր մեկ ամսվա ընթացքում նման նախաճաշ են կերել, նկատել են քաշի կորուստ 3-ից 11 կիլոգրամով:
Համոզված եմ, որ բոլորը գիտեն, որ նախաճաշը օրվա ամենակարեւոր կերակուրն է, և խորհուրդ է տրվում երբեք չմոռանան դա:

Շատ սննդաբաններ խորհուրդ են տալիս այս նախաճաշի բաղադրատոմսը որպես ամենաառողջարարը։

 

 

Այն ներառում է մեծ քանակությամբ վիտամիններ և հանքանյութեր, որոնք անհրաժեշտ են մեր մազերի և մաշկի համար, բարձրացնում են նյութափոխանակության արագությունը և նաև բարելավում են մարմնի ընդհանուր առողջությունը:

Այս նախաճաշի մեկ այլ հիանալի բան այն է, որ այն օգնում է մարսողությանը, օգնում է փորկապությանը, որը կարող է քաշի ավելացման պատճառ դառնալ, ինչպես նաև նպաստում է ճարպերի և կալորիաների այրմանը:

Ձեզ անհրաժեշտ է.
• 5-7 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր
• 250 մլ կեֆիր կամ յոգուրտ
• 1 թեյի գդալ կակաոյի փոշի կամ աղացած դարչին (կարելի է փոխարինել)
• 1 թեյի գդալ աղացած կտավատի սերմ
• 5-7 սալորաչիր



1. Պատրաստում ենք երեկոյան, բայց օգտագործում են առավոտյան։
2. Նախ սալորաչիրի վրա լցնել 100 մլ եռման ջուր եւ թողնել մոտ 10 րոպե։ Ապակե տարայի մեջ լցնել վարսակի ալյուրը, կակաոն, կտավատի սերմը, ավելացնել կեֆիրը և ամեն ինչ խառնել։

3. Սալորաչիրը կտրատել ու ավելացնել զանգվածին։ 
4. Խառնել եւ սառեցնել մինչեւ առավոտ։

 

 

Առաջին դրական արդյունքները պետք է տեսնեք առաջին շաբաթվա ընթացքում։ Առաջին օրը ստամոքսում կարող եք տարօրինակ զգացողություն զգալ, բայց երկրորդ անգամը չի լինի։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը