Անհավանական համեղ տնական պանիր 3 ժամում. Միայն բնական մթերքներ և ոչ ավելին
Դիտումներ 492
Տնական պանիրը, որը պատրաստվում է միայն բնական տնական մթերքներով, ամենաառողջարար պանիրն է, որը երբևէ համտեսել եք։
Բաղադրությունը․
- 1 լիտր կաթ
-200-300 գ թթվասեր
- 3 ձու
- 1 ճաշի գդալ աղ
Կաթը դնում ենք եռա, աղ ենք ավելացնում։ Թթվասերը հարում ենք ձվի հետ։
Հենց կաթը եռա, ավելացնում ենք թթվասերի խառնուրդը, անընդհատ խառնելով, եռացնում ենք մոտ 5 րոպե։
Զանգվածը կսկսի առանձնանալ շիճուկից։ Այս զանգվածը լցնում ենք քամիչի կամ շղարշի մեջ: Թող հեղուկը դուրս գա:
Հեղուկը լիովին քամվելուց հետո կարող եք ուտել:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը