Անհավանական է, թե ինչ կարող եք անել ձեր մարմնի համար ընդամենը 5 րոպեում
Գիտեք, թե ինչ է տեղի ունենում, երբ կիտրոնն օգտագործում են սոդայի հետ, պարզվում է, որ երկուսի համադրությունը շատ արդյունավետ է քաղցկեղի բջիջները նվազեցնելու համար, որոնք նույնիսկ կարող են անհետանալ:
Այսպիսով, այսօր մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես կարող եք քաղել դրանց օգուտները։
Այս ըմպելիքի հետ կապված կողմնակի ազդեցությունների վտանգ չկա, և այս երկու բաղադրիչները կարող են մեծ փոփոխություններ առաջացնել ձեր առողջության և օրգանիզմի մեջ:
Այսպիսով, տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում, երբ ամեն օր խմեք այս ըմպելիքը, արդյունքները զարմանալի են: Ցանկանու՞մ եք ավելին իմանալ:
Սոդայի և կիտրոնի համակցման առավելությունները.
1. Ալկալիզացնող են
Կիտրոնի և նատրիումի բիկարբոնատի խառնուրդն ունի օրգանիզմը ալկալիզացնելու հատկություն։ Սա օգնում է մեզ, օրինակ, պայքարել ացիդոզի դեմ, որը կարող է առաջանալ, երբ երիկամները մարմնից բավարար քանակությամբ թթուներ չեն հեռացնում, կամ երբ մարմինը չափազանց շատ թթու է արտադրում: Սա հիանալի միջոց է երիկամների համար, այն կհեշտացնի նրանց աշխատանքը, ինչպես նաև կօգնի մեզ մաքրել մեր օրգանիզմը և այրել ճարպերը։
2. Մարսողության բարելավում
Դուք արդեն գիտեք կիտրոնի բազմաթիվ օգտակար հատկությունները մեր մարսողությունը հեշտացնելու համար: Եթե մի քիչ սոդա ավելացնենք, ապա կստանանք հրաշալի խառնուրդ, որը կարող է շատ ավելի լավ աշխատել մեր մարսողական համակարգի վրա։ Այն լավ հակաթթվային միջոց է, որը նաև պայքարում է գազերի դեմ։
Մեկ այլ առավելություն այն է, որ այն օգնում է պայքարել գաստրոէզոֆագեալ ռեֆլյուքսի դեմ՝ շնորհիվ աղաթթվի, որը ստամոքսից բարձրանում է կերակրափող: Նատրիումի բիկարբոնատի շնորհիվ մենք այն փոխակերպում ենք։
3. Մաքրող միջոց է
Այս զարմանալի միջոցը կարող է մաքրել մեր լյարդը և կարող է նաև մեզ տալ վիտամին C, կալիում և հակաօքսիդանտներ: Այսպիսով, մի մոռացեք սկսել ձեր օրը այս միջոցով, և դուք կզգաք թարմացած և էներգիայով լի ամբողջ օրը։
Բաղադրությունը՝
• 1 ճաշի գդալ սոդա.
• Կես կիտրոնի հյութ.
Մեկ բաժակ ջրի մեջ ավելացնել սոդա և ավելացնել կիտրոնի հյութ։ Լավ խառնեք, ապա միանգամից ընդունեք, բայց արեք առավոտյան և դատարկ ստամոքսին։
Հիշեք, որ այս ըմպելիքը շատ կարևոր է խմել դատարկ ստամոքսին մեկ ամբողջ շաբաթ։ Այնուհետեւ հանգստացեք երկու շաբաթ:
Դա պայմանավորված է նրանով, որ կիտրոնի թթվայնությունը կարող է որոշ չափով վնասակար լինել, երբ այն օգտագործվում է չափից ավելի: Բացի այդ, այս ըմպելիքն օգնում է պայքարել ուռուցքների առաջացման դեմ, ինչը կարևոր է քաղցկեղի դեմ պայքարում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։