Անհամեմատ համեղ և թարմացնոց ըմպելիքի բաղադրատոմս. Այն ամռանը փրկում է
Դիտումներ 221
Բաղադրությունը
- 5 լիտր սառը ջուր
- 650 գր շաքարավազ
- 2 ճաշի գդալ եղերդակ (սովորական, առանց համային հավելումների)
- մի թեյի գդալ կիտրոնաթթու
Ջուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել մնացած բաղադրիչները և դնել կրակին, որպեսզի եռա։
Երբ եռա, հանում ենք կրակից և թողնում, որ սառչի թարմ կաթի ջերմաստիճանի։
Լցնել կես տուփ խմորիչ:
Թողնում ենք 3-4 ժամ մնա, որպեսզի փրփուր առաջանա։
Անմիջապես համտեսում ենք (արդեն պետք է կվասի նման լինի, բայց ոչ սառը), լցնում ենք բանկաների մեջ և դնում ենք սառչի։
Զովացուցիչ ըմպելիքը պատրաստ է։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը