Անչափ համեղ տորթ բրաունի՝ նվեր շոկոլադասերների համար

Դիտումներ 1065

Անչափ համեղ տորթ բրաունի՝ նվեր շոկոլադասերների համար

Պատրաստման ժամանակը.

30 րոպե

Քանակը՝ 4 չափաբաժին

Բաղադրիչներ 14 սմ տրամագծով  տորթի համար

Շոկոլադե տորթ

  • Պրեմիում ալյուր - 50 գր
  • Կակաոյի փոշի - 30 գր
  • Ձու - 3 հատ
  • Շաքարավազ - 100 գր
  • Մանրացված ընկույզ (օրինակ՝ հնդկական ընկոիյզ և նուշ) - 30 գր
  • Բուսական յուղ - 20 գր
  • Փխրեցուցիչ - 1 ճ.գ
  •  
  • Շոկոլադե կրեմ
  •  
  • Կաթնային շոկոլադ - 180 գր
  • Կրեմ 33% - 60 մլ
  • Կրեմ / կաթնաշոռ - 350 գր
  • Կակաո - 2 ճաշի գդալ
  • Շաքարի փոշի - 20 գր
  • Ներծծում
  • Կաթ - 70 մլ
  • Կակաո - 1 ճ.գ
  • Վանիլի էքստրակտ - 1/2 թ/գդ
  • Շաքարավազ - 20 գր                                                                                     


Պատրաստման եղանակ

  1. Առանձնացնե սպիտակուցները դեղնուցներից։ Ձվի սպիտակուցը հարել  մինչև զանգվածը ավելանա մի քանի անգամ և աստիճանաբար ավելացնել շաքարավազը։ Հարել մինչև պնդանալը Այնուհետև դեղնուցներին  ավելացնե շաքարավազ  և հարել ։ Դեղնուցային զանգվածը տեղափոխում ենք սպիտակուցի վրա և խառնել։

  2. Այնուհետև լցնել մանրացրած ընկույզը, իսկ հետո ալյուրը մաղել կակաոյի և փխրեցուցիչի հետ։ Նրբորեն խառնել և ավելացնել բուսական յուղը։

  3. Խմորը ուղղանկյունաձև քսել յուղաթերթի վրա։ Թխել 170 աստիճան ջերմաստիճանում 18 րոպե։ Կարելի է անմիջապես թխել հարմար տրամագծով շրջանաձև։ Անջատված ջեռոցում թողնել 10 րոպե։ Վերցնել 14 սմ տրամագծով շրջան և կտրել 4 թխվածքաբլիթ:

  4. Կրեմի համար հովացրած հալեցրած շոկոլադի վրա ավելացնել սերուցքային պանիրը, սերուցքը և հարել։ Ավելացնել կակաոն և շաքարի փոշին։ Կրկին հարել մինչև ստացվի հարթ զանգված:

  5. Ներծծման համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները տաքացնել  ջեռոցի մեջ մինչև լուծարվի և սառչի։

  6. Անպայման ներծծել թխվածքաբլիթը և քսել կրեմի առաջին շերտը, կրկին տորթը և կրկնել քայլերը:Մնացած կրեմով հավասարեցնել տորթի կեղքերը և վերևի շերտը։ Դնել սառնարանը 4 ժամ։

    Bento Cake Brownie Recipe



Ամենաընթերցվածը