Ամենապարզ և հեշտ պատրաստվող ռուլետի բաղադրատոմսը
Xohanoc.am-ը բազմաթիվ նամակներ է ստանում, թե որն է ամենապարզ ռուլետի բաղադրտոմսը։ Այդ առիթով, այսօր ձեզ ենք ներկայացնում շատ հեշտ և արագ պատրաստվող ռուլետի բաղադրատոմս։
Այն անկասկած կստացվի ձեզ մոտ պատրաստել։
Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
200 գրամ ալյուր,
200 գրամ շաքարավազ,
0.5 թեի գդալ սոդա,
4 հատ ձու,
1 ճաշի գդալ մեղր
Միջուկի համար ՝ ցանկացած տեսակի ջեմ, կամ կրեմ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն և շաքարավազ հարեք ՝ վրան ավելացնելով ալյուրը։ Այդ ընթացքում սոդան բացեք մի փոքր քացախով և լցրեք զանգված վրա։
Ավելացրեք նաև մեղրը և լավ հարեք։
Ջեռոցի թավայի վրա դրեք կալկա, վրան մի փոքր բուսայուղ քսեք: Խմորը բարակ շերտով լցրեք թավայի մեջ: Այն պետք է թխեք 180 աստիճան նախորոք տաքացված ջեռոցում 15-20 րոպե: Թխելուց հետո, խմորը հանեք ջեռոցից, փոկեք կալկան և տաք վիճակում վրան քսեք ջեմը կամ կրեմը և փաթաթեք ռուլետի նման։ Այն շատ հեշտությամբ կփաթաթվի։ Այն սպասեք սառի, դրեք սառնարանում և մոտ 1 ժամ հետո կարող եք կտրատել և մատուցել։
Կարող եք վրան շաքարի փոշի ցանե, դա ըստ ցանկության։