Ամենահզոր բնական հակաբիոտիկը՝ ընդամենը 2 բաղադրիչով
Այս խառնուրդը հիանալի գործիք է իմունային համակարգի ամրապնդման և քաղցկեղի կանխարգելման համար
Դարեր շարունակ մեղրը հայտնի է եղել իր բուժիչ հատկություններով։ Նույնը կարելի է ասել քրքումի մասին, միայն վերջինս ավելի տարածված է դարձել ասիական երկրներում։ Ի՞նչ է պատահում, երբ խառնում եք այս հրաշալի մթերքները:
Ձեզ պետք է.
100 գ մեղր
1 ճ.գ. քրքում
1 թ.գ. Սեւ պղպեղ
2 ճ.գ. խնձորի քացախ
1 ճ.գ կիտրոնի կեղև
Խառնեք քրքումը, խնձորի քացախը և պղպեղը։ Ավելացնել կիտրոնը և մեղրը։ Լավ խառնում ենք, մինչև ստացվի համասեռ զանգված։ Ի դեպ, քրքումի ներծծումն արագացնելու համար ավելացնում ենք սև պղպեղ:
Պահեք այս հրաշք խառնուրդը կափարիչով տարայի մեջ և միշտ պահել սառնարանում:
1. Մրսածության, սեզոնային ալերգիայի կանխարգելման եւ հակաքաղցկեղածին ազդեցության համար անհրաժեշտ է օգտագործել 1 ճ.գ. «ոսկե խառնուրդ» ամեն առավոտ.
2. Եթե դուք զգում եք, որ հիվանդանում եք, ապա այս խառնուրդը, անշուշտ, օգտակար կլինի։ Օգտագործեք 1/2 թ/գդ. խառնուրդ ամեն ժամ` հիվանդության առաջին 2 օրվա ընթացքում: Այնուհետեւ 1/2 թ.գ. յուրաքանչյուր 2 ժամը մեկ՝ հիվանդության 3-րդ և 4-րդ օրը։ Քանի դեռ հիվանդության ախտանշաններն ամբողջությամբ չեն անհետացել, անհրաժեշտ է այս դեղամիջոցն օգտագործել օրական 3 անգամ։
3. Եվ ամենակարեւորը՝ խառնուրդը ճիշտ օգտագործեք։ Պետք է պատրաստի խառնուրդը դնել բերանը և սպասել, մինչև այն ինքնուրույն հալվի։ Օգտագործելուց հետո անցանկալի է անմիջապես ջուր խմել կամ ողողել բերանը։ Նաև խառնուրդը կարելի է ուտել նախաճաշին, քսել մի կտոր հացի վրա կամ ավելացնել թեյի մեջ, բայց միայն այն ժամանակ, երբ սենյակային ջերմաստիճանի է։