Ամենահամեղ միջոցը ստամոքսի, լյարդի, աղիների, գրիպի, երակների վարիկոզի և շատ ավելին բուժելու համար
Ամենահամեղ միջոցը ստամոքսի, լյարդի, աղիների, գրիպի, երակների վարիկոզի և շատ ավելին բուժելու համար: Դուք և՛ կուշտ, և՛ առողջ կլինեք: Իմ ընտանիքը շատ է սիրում այս բուժումը:
Ձեզ հարկավոր է.
200 գր. կարագ
50 գր. ալոե
Ալոեն անցկացրեք մսաղացով կամ մանրացրեք բլենդերի մեջ։ Նախքան 3 տարեկան ալոեի տերեւները կտրելը, բույսը մեկ շաբաթ մի ջրեք։ Կտրեք 3-4 տերև:
Սրբեք փոշին կտորով: Փաթաթել թղթի մեջ և դնել սառնարանի հատակին 21 օր։ Այս ընթացքում ալոեն 10 անգամ կավելացնի իր բուժիչ հատկությունները։
Մանրացված ալոեն խառնեք երկու ճաշի գդալ բնական կակաոյի փոշու հետ։ Ավելացնել 2 ճաշի գդալ մեղր։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
Այնուհետև ավելացնել փափուկ կարագը: Հարիչով հարում ենք մի քանի վայրկյան, մինչև հարթ լինի։
Բնական դեղորայքային միջոցը պատրաստ է։ Ընդունել օրական 3 անգամ` թեյի հետ:
Թուրմեր ստամոքսի համար
Ինձ մոտ ստամոքսի թթվայնությունը բարձրացել է, սա, իհարկե, հիվանդություն չէ, բայց հաճախ խանգարում է իմ կյանքին։ Մի անգամ մի ընկեր ինձ մի բաղադրատոմս բերեց, որն ինձ դուր եկավ իր պարզության և օգտակարության համար:
Ես ինքս որոշեցի. կփորձեմ:
Ես որոշ չափով վախեցա բաղադրատոմսում օղու առկայությունից, վախենում էի արյան ճնշման համար, այն բարձր էր։ Բայց ես որոշեցի ու սկսեցի ընդունել թուրմը, ինչպես խորհուրդ է տրվում բաղադրատոմսում։
5 օր հետո ավելացրեք ևս 2 բաժակ օղի և նորից դրեք արևի տակ՝ հիշելով խառնել պարունակությունը։
Մեկ շաբաթ անց դեղը պատրաստ է։ Ընդունել օրական երեք անգամ մեկ թեյի գդալ՝ ուտելուց հետո։ Քանի որ թուրմը բավականին շատ էր, բուժման կուրսը երկար տեւեց։
Եվ կուրսի վերջում ստամոքսս ինձ ընդհանրապես չէր անհանգստացնում: Հիմա ես ուտում եմ այն, ինչ ուզում եմ, երբ ուզում եմ։ Եվ գլուխս դադարեց անընդհատ բարձր ճնշումից ցավել:
Ի՞նչ ուտել ենթաստամոքսային գեղձի առողջության համար
Մեր մարմնի բոլոր համակարգերը փոխկապակցված են, ուստի, եթե մի օրգան սկսում է վատ գործել, ապա ամբողջ մարդն իրեն վատ է զգում: Եվ հետո մենք հայտնաբերում ենք, որ մեզ մոտ նույնպես զարգանում են համակցված հիվանդությունները:
Օրինակ, շատ մարդիկ անհանգստանում են իրենց ստամոքսի կամ լյարդի առողջությամբ՝ չհասկանալով, որ իրենց վիճակը ազդում է նաև ենթաստամոքսային գեղձի վիճակի վրա՝ կարևոր օրգան, որը պատասխանատու է մարսողական ֆերմենտների արտադրության համար:
Նրանց դեֆիցիտի դեպքում սնունդը չի քայքայվում և չի մարսվում, և մեր մարմինը չի ստանում նորմալ գործելու համար անհրաժեշտ սննդանյութերը: Ենթաստամոքսային գեղձի դիսֆունկցիան հանգեցնում է նաև ինսուլինի անբավարարության, ինչը հանգեցնում է օրգանիզմում շաքարի կուտակման և շաքարախտի։
Կարևոր է առողջ սնունդ օգտագործել՝ ենթաստամոքսային գեղձի հետ կապված խնդիրներից խուսափելու համար։ Կան մի շարք մթերքներ, որոնք չափազանց օգտակար են այս օրգանի առողջության համար։
Գազար
Դրանք օգտակար են, քանի որ հարուստ են կարոտինով, հակաօքսիդանտներով և մանրաթելերով։ Այս բանջարեղենն օգնում է բարելավել նյութափոխանակությունը և ազատվել բերիբերիից։
Սա օգնում է ենթաստամոքսային գեղձի ավելի լավ գործելուն: Խորհուրդ է տրվում այն ուտել շոգեխաշած, խաշած և եփած վիճակում, բայց չափավոր, քանի որ գազարի չափից շատ օգտագործումը կարող է հանգեցնել մաշկի խնդիրների։
Բրոկկոլի
Վիտամինների և հանքանյութերի պահեստ: Դիետոլոգները նույնիսկ կատակում են, որ մարդը կարող է իր սննդակարգի բոլոր բանջարեղենները փոխարինել բրոկկոլիով և ստանալ անհրաժեշտ բոլոր սննդանյութերը:
Այն օգտակար է ենթաստամոքսային գեղձի համար և օգնում է վերականգնել նրա գործառույթները։ Այն նաև պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք օգնում են կանխել քաղցկեղը:
Դդմիկ
Թեթև, ջրային, ակտիվ նյութերով և մանրաթելերով հարուստ այս բանջարեղենը խորհուրդ է տրվում հատկապես պանկրեատիտի դեպքում։ Այն հեշտությամբ մարսվում է և չի պահանջում լրացուցիչ ֆերմենտներ, ինչը նշանակում է, որ այն չի ծանրաբեռնում ենթաստամոքսային գեղձը:
Մարմինը ուժ ունի վերականգնելու և ինքնաբուժվելու, ինչը տեղի է ունենում ավելի արագ։ Ցուկկինին կարելի է ուտել միայն եփելուց հետո՝ շոգեխաշել, թխել, եռացնել։ Չի կարելի դրանք տապակել կամ եփել տաք համեմունքներով։
Դդում
Դդումը հեշտությամբ մարսվում է և ապահովում է վիտամինների և հանքանյութերի ամբողջական տեսականի: Դդմի միջուկն ունի փափուկ մանրաթելային հյուսվածք և, հետևաբար, չեզոքացնում է ստամոքսի ագրեսիվ միջավայրը, որը հիմնականում բաղկացած է աղաթթվից, որն օգնում է կանխել գաստրիտը։
Այն հանգստացնում է մարսողական համակարգը, որն օգտակար է նաև ենթաստամոքսային գեղձի համար։ Մաքրում է աղիքները մանրաթելերի բարձր պարունակության շնորհիվ։
Մշկընկույզ
Նվազեցնում է շաքարի քանակը՝ հեռացնելով ենթաստամոքսային գեղձի ավելորդ սթրեսը։ Պարունակում է բջջանյութ և վիտամիններ, խթանում է նյութափոխանակությունը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։