Ամեն օր մի բաժակ սրանից խմեք և կկարգավորվի մարսողական համակարգը

Դիտումներ 535

Ամեն օր մի բաժակ սրանից խմեք և կկարգավորվի մարսողական համակարգը

Կեֆիրը մաքրում է մարսողական համակարգը վնասակար նյութերից՝ աղիները բնակեցնելով օգտակար բակտերիաներով և միկրոօրգանիզմներով։

Մեծահասակների համար կեֆիրը կօգնի մեղմել գրգռված աղիքի համախտանիշի, ստամոքսի խոցի ախտանիշները։

 



Այս կեֆիրը կարող է օգնել բուժել աղիքները, բարելավել իմունային ֆունկցիան և կանխել քաղցկեղը

Կոկոսի կեֆիրը հիմնականում ֆերմենտացված կոկոսի ջուր է: Սա աներևակայելի հարուստ պրոբիոտիկ ըմպելիք է, որը նաև պարունակում է իսկապես մեծ քանակությամբ վիտամիններ, հանքանյութեր և էլեկտրոլիտներ: Կոկոսի ջրի վիտամին-հանքային պարունակությունը ներառում է բետա-կարոտին, ռիբոֆլավին, թիամին, նիացին, պանտոտենաթթու, ֆոլաթթու և A, B6, C, E և K վիտամիններ:

 

 

 

 

Ամենակարևորը, և ինչու է այն համարվում ավելի լավ, քան սովորական կեֆիրը, այն է, որ այն չի պարունակում վատ նյութեր, որոնք պարբերաբար հայտնաբերվում են կաթնամթերքում: Դա պարզապես նշանակում է, որ ձեր օրգանիզմը ավելի լավ կմշակի այս պրոբիոտիկ օգուտները: Կոկոսի կեֆիրը համարվում է ամենաառողջ պրոբիոտիկ ըմպելիքը, քանի որ այն շատ ավելի ուժեղ է ազդում մարսողական համակարգի վրա, քան ցանկացած կաթնային պրոբիոտիկ մթերք, ինչպիսին է մածունը:

Ինչպես գիտենք, կաթնաթթունն առաջացնում է թթու, և քչերն են դիմանում դրան։ Բացի այդ, կոկոսի ջրի հիմնական հանքանյութերը կամ էլեկտրոլիտները նույնն են, ինչ մարդու արյան մեջ:



Կոկոսի կեֆիրի առողջական առավելությունները․

  • դադարեցնում է շաքարի ցանկությունը,
  • ամրացնում է իմունային համակարգը,
  • օգնում է մարսողության գործընթացին,
  • ավելացնում է խոնավացումը,
  • ավելացնում է էներգիան,
  • մաքրում է մաշկը
  • արագացնում է նյութափոխանակությունը,
  • վերացնում է օրգանիզմում առկա պաթոգեն խմորիչները, բարելավում է
  • տեսողությունը

 

 

Ձեր սեփական կոկոսի կեֆիր պատրաստելու հեշտ եղանակ կա.Ավելացրեք 8 բաժակ կոկոսի ջուր 1/2 լ․ տարայի մեջ:
Կեֆիրը լցրեք կոկոսի ջրի մեջ։ Ծածկեք և թողեք մնա 48 ժամ: Թույլ մի տվեք, որ այն շատ երկար մնա: 
Խմորումից հետո կոկոսի ջուրը կդառնա պղտոր և ավելի բաց գույն: Կեֆիրի հատիկները կբարձրանան, երբ ավարտեն մշակումը:
Երբ մշակման գործընթացը ավարտված է, հեռացրեք կեֆիրի հատիկները:
Հացահատիկները կարող են անմիջապես օգտագործվել նոր խմբաքանակի համար, կամ կարող եք դրանք պահել ջրի մեջ՝ սառնարանում։
Այսքանը: 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը