Ամեն օր խմեք այս բանջարեղենի հյութը ՝ ճարպերի, քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների դեմ պայքարելու համար

Դիտումներ 909

Ամեն օր խմեք այս բանջարեղենի հյութը ՝ ճարպերի, քաղցկեղի և սրտի հիվանդությունների դեմ պայքարելու համար

Կաղամբը հարուստ է մի շարք բաղադրիչով՝ սինիգրինով, որը ծծումբ պարունակող նյութ է և մանրակրկիտ ուսումնասիրված է իր հակաքաղցկեղային հատկությունների համար: Բացի այդ, կան մի քանի առավելություններ, որոնք մենք կարող ենք ստանալ կաղամբից, հատկապես երբ կաղամբի հյութ ենք խմում։

Փոքր կաթսայի մեջ 30 րոպե եռացրեք ջուրը։
Բլենդերի մեջ ավելացնել կտրատած կաղամբն ու ջուրը։
Կաղամբն ու ջուրը հարում ենք ցածր արագությամբ։
Խառնուրդը բարձր արագությամբ հարել 10 վայրկյան։
Ստացված զանգվածը լցնել 1 լիտր տարողությամբ տարայի մեջ։
Բանկան սերտորեն փակեք պլաստիկ թաղանթով:
Թող կաղամբի խառնուրդը մնա սենյակային ջերմաստիճանում։
Խառնուրդը թողեք 3 օր:
Տեղադրեք ցանցային ֆիլտրը մաքուր, դատարկ բանկայի վրա:
Հեղուկը մաղով լցնել երկրորդ տարայի մեջ։
Կաղամբի հյութը գուցե այնքան էլ հայտնի չէ, բայց շատ օգտակար հատկություններ ունի։ Ահա դրանցից մի քանիսը.

Բարելավում է մարսողությունը
Ամրապնդում է իմունային համակարգը
Ամրացնում է ոսկորները
Օգնում է պայքարել քաղցկեղի դեմ
Նվազեցնում է բորբոքումը
Բարելավում է սրտի առողջությունը
Ոչ միայն սա, այլև այս սուպեր սննդի մեջ առկա վիտամին A-ն, անշուշտ, կբարելավի ձեր տեսողությունը և մաքրելու ձեր մաշկը:



Այս 5 մթերքները ամեն օր օգտագործելու դեպքում, արյան բարձր ճնշման և սրտի հետ կապված խնդիրները, կվերանան

Նուշ

Նուշը պարունակում է մոնոճարպեր և իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը: Նրանում կա նաև կալիում, մագնիում և վիտամին E, այսինքն այն ամենն, ինչ անհրաժեշտ է ճնշումն իջեցնելու համար:

Սխտոր

Բարձր ճնշման դեպքում անհրաժեշտ է ամեն օր սխտոր օգտագործել: 

Այն լավ լայնացնում է անոթները, ինչը նպաստում է ճնշման իջեցմանը: Օրեկան պետք է ուտել 1-2 պճեղ:

Դդմի սերմեր

 

 

Դդմի սերմերը կլրացնեն ցինկի պակասը և կնվազեցնեն ինֆարկտի հավանականությունը: Բավական է օրեկան ուտել 20 գ սերմ:

Կանաչ թեյ

Կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը քայքայում է խոլեստերինի խցանները: Թեյը պարունակում է մեծ թվով հակաօքսիդանտներ, որոնք դանդաղեցնում են օրգանիզմի ծերացման գործընթացը: Աշխարհում ամենից շատ կանաչ թեյ օգտագործում են Ճապոնիայում, և այնտեղ սրտի և ճնշման հետ կապված խնդիրներ ունեցողներ համարյա թե չկան:

 



Կտավատի սերմեր

Կտավատը օմեգա-3 ճարպաթթուներ է պարունակում, ամինաթթուներ, մանրաթելեր, ինչի արդյունքում նվազեցնում է սիրտ-անոթային հիվանդությունների առաջացման հավանականությունը։ Այս նյութերն օգնում են վերահսկել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը։ Արդյունքում՝ նվազում է սրտի նոպայի, աթերոսկլերոզի և այլ խնդիրների առաջացման հավանականությունը։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը