Ամբողջ ճշմարտությունը մեղրի մասին. Անհավատալի, բայց իրական

Դիտումներ 919

Ամբողջ ճշմարտությունը մեղրի մասին. Անհավատալի, բայց իրական

Դուք հավանաբար լսել եք մեղրով բուժման մասին: 1 գդալ դատարկ ստամոքսին ուտելով դուք բուժում եք գաստրիտը, փորկապությունը, լյարդը, նվազեցնում է սրտի իշեմիկ հիվանդության վտանգը, բարձրացնում իմունիտետը, կանխում գրիպը, կոկորդի ցավը, մրսածությունը։ 

Մեղրի հիման վրա կան մեկ միլիոն մազերի դիմակներ: Կգրեմ ամենահայտնիների մասին. 

Մեղր + երիցուկ = լուսավորություն

Մեղր + սոխի հյութ = ամրացում և աճ 

Մեղր + ձիթապտղի (կռատուկի, նուշի, ծիրանի և այլ յուղեր) = սնուցում

Չոր մազերի համար` Մեղր + կոնյակ = խթանում է աճը 

 

Դեմքի դիմակներ. Ինչպես կան մեկ միլիոն մազերի դիմակներ, կան նաև դեմքի դիմակներ: Ես նկարագրելու եմ հանրաճանաչները. 

Մեղր + ձու = չոր և ծերացող մաշկի համար 

Մեղր + դարչին = համակցված 

Մեղր + կիտրոն = յուղոտ 

 

Վերցրեք ասպիրինի 2 հաբ, տրորեք փոշու և ավելացրեք մեկ գդալ մեղր։ Քսեք դեմքին 15-18 րոպե։ Լվանալ ջրով: 

Ի՞նչ է անում այս դիմակը․

Բուժում է յուղոտ և ծակոտկեն մաշկը

Մաքրում և սնուցում է

 

Չակացուցումները՝ չոր և զգայուն մաշկ։ 

Մեղրով վաննաներ. Սա իմ սիրելի պրոցեդուրան է։ Երբևէ լսե՞լ եք Կլեոպատրայի լոգանքի մասին: Բաղադրատոմսը պարզ է՝ 1 լիտր կաթ, 2 ճաշի գդալ մեղր։ Պրոցեդուրան տևում է 20-25 րոպե։ Լոգանքից դուրս գալով՝ մարմինդ չես ճանաչի։ Այն կդառնա փափուկ, ինչպես երեխայի մաշկը։ Քունը կբարելավվի։ Իհարկե, լոգանքի մեջ կարելի է պարզապես մեղր ավելացնել։ Էֆեկտը Կլեոպատրայի լոգանքից ավելի վատ չի լինի։ Արդյունքների համար կարող եք ավելացնել մի քանի կաթիլ եթերայուղ։



Ի՞նչ կլինի, եթե միկրոալիքային վառարանում հալեցնեք մեղրը

Երբեմն տնային տնտեսուհիները նկատում են, որ մեղրը փոխել է իր խտությունը։ Կարո՞ղ է սա ինչ-որ կերպ շտկվել:

Մեղվաբույծ Մարգարիտա Բուկինան բացատրեց, որ մեղրը կարելի է վերադարձնել իր նախկին վիճակին ջրային բաղնիքում: Դա անելու համար վերցրեք տաք ջրով տարա և դրա մեջ մի բանկա մեղր դրեք։

«Մեղրը պետք է անընդհատ խառնել, որպեսզի միասեռ լինի։ Ջուրը պետք է լինի ոչ ավելի, քան 40 ° C. սա  այն օպտիմալ ջերմաստիճանն է, որը կհալեցնի և կպահպանի օգտակար հատկությունները»,- կիսվել է փորձագետը:

Բայց մեղվապահը խորհուրդ չի տալիս մեղրը հալեցնել միկրոալիքային վառարանում։ Նրա խոսքով, խոհանոցային սարքը կզրկվի բոլոր սննդանյութերից:



«Միկրոալիքային վառարանում դուք ստանում եք պարզապես քաղցր կոնֆետ մեղրի տեսքով: Դրանում ոչ մի օգտակար հատկություն չի լինի», - եզրափակեց Բուկինան:

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը