Ամբողջ ճշմարտությունը կաղամբի սիրահարների համար։ Նրանք, ովքեր հաճախ կաղամբ են ուտում...
Պարզվում է՝ թթու կաղամբը կարող է օգտակար լինել ոչ միայն խումհարի, այլև թուլության, մրսածության, մարսողական համակարգի հիվանդությունների դեպքում։ Եվ այն նաև արդյունավետորեն օգտագործվում է կոսմետոլոգիայի և սնուցման մեջ։
Այս պարզ թվացող մթերքը պարունակում է ձեր առողջության համար անհրաժեշտ գրեթե բոլոր վիտամինները՝ պրովիտամին A, C, B1, B2, B3, B6, K, U վիտամիններ: Վերջինս, ի դեպ, կանխում է ստամոքսի խնդիրների առաջացումը:
Վիտամին C-ի բարձր պարունակությունն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և կանխում է բջիջների և հյուսվածքների ծերացումը, ինչը հատկապես արժեքավոր է մեզ՝ կանանց համար։
Երբ դուք թթու կաղամբ եք ուտում, ձեր բջիջները հարստանում են սննդարար նյութերով, ինչը օգնում է նրանց վերականգնվել:
Ապացուցված է նաև, որ այս հրաշք մթերքից օգտվելիս արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակն իջնում է, և անգամ ուռուցքի առաջացման վտանգը նվազում է։
Ցանկանու՞մ եք ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից։ Այս առաջադրանքը կօգնի ձեզ հաղթահարել կաղամբի թթու վարունգը, որն օժտված է քաշը նվազեցնելու և մաքրող հիանալի հատկություններով։
Այն պարունակում է մեծ քանակությամբ տարտրոնաթթու, որը կանխում է ճարպային նստվածքների կուտակումը։ Այսպիսով, դուք կարող եք բավականին արագ գնահատել դրական ազդեցությունը: