Ալկոհոլի ազդեցությունը մարդու ուղեղի վրա

Դիտումներ 434

Ալկոհոլի ազդեցությունը մարդու ուղեղի վրա

Ցանկացած ալկոհոլ օգտագործելուց հետո, ինչպիսիք են գինին, գարեջուրը, օղին կամ որևէ այլ ալկոհոլային խմիչք, մարդու մոտ առաջանում է էյֆորիայի զգացում: Սրա հետ մեկտեղ օրգանիզմում տեղի են ունենում անդառնալի փոփոխություններ։

Ալկոհոլը, հենց որ մտնում է արյան մեջ, առաջացնում է արյան կարմիր բջիջների կպչում:
Սա առաջացնում է արյան մակարդուկների ձևավորում, որոնք խցանում են միկրոմազանոթները։ Սա հանգեցնում է նրանց ուռչելու և պայթելու:
Արդյունքում նյարդային բջիջները սկսում են զգալ թթվածնային քաղցը և մահանում: Այս պահերին մարդն իրեն հանգիստ է զգում։

Ցանկացած ալկոհոլ օգտագործելուց հետո, ինչպիսիք են գինին, գարեջուրը, օղին կամ որևէ այլ ալկոհոլային խմիչք, մարդու մոտ առաջանում է էյֆորիայի զգացում: Սրա հետ մեկտեղ օրգանիզմում տեղի են ունենում անդառնալի փոփոխություններ։
Ալկոհոլը, հենց որ մտնում է արյան մեջ, առաջացնում է արյան կարմիր բջիջների կպչում:
Սա առաջացնում է արյան մակարդուկների ձևավորում, որոնք խցանում են միկրոմազանոթները։ Սա հանգեցնում է նրանց ուռչելու և պայթելու:
Արդյունքում նյարդային բջիջները սկսում են զգալ թթվածնային քաղցը և մահանում: Այս պահերին մարդն իրեն հանգիստ է զգում։

 



Դուք սիրու՞մ եք ընկույզ. Ահա թե ինչ է տեղի ունենում օրգանիզմում, եթե սովորականից շատ ընկույզ եո ուտում․

Մենք գիտենք, որ ընկույզը շատ  օգտակար է առողջության և հատկապես սրտի առողջության համար՝ նվազեցնելով Ալցհեյմերի հիվանդության վտանգը, բայց քանի՞ ընկույզ կարող ենք օգտագործել՝ չվնասելով մեր առողջությանը:

 

 

Մեզանից շատերը շատ են սիրում ընկույզը, քանի որ դրանք շատ համեղ են և օգնում են արագ հագեցնել սովի զգացումը, բայց ահա թե ինչ կկատարվի ձեր օրգանիզմի հետ, եթե չպահպանեք ընկույզ ուտելու առաջարկվող օրական չափաբաժինը։
Օրական չափաբաժինը մոտավորապես 24 նուշ կամ 14 ընկույզ կամ 8 հնդկական ընկույզ է:
Շատ ընդեղեն ուտելու խնդիրն այն է, որ այն կարող է բացասաբար ազդել մեր առողջության վրա.

Բազմաթիվ հետազոտություններ հաստատում են, որ ընկույզն օգնում է նիհարել։
Ընկույզները օգնում են նիհարել, բայց միայն այն դեպքում, եթե դրանք սպառվում են առաջարկվող օրական չափաբաժնի սահմաններում:



Եթե դուք ուտում եք ավելի շատ, քան խորհուրդ է տրվում, դրանք հակառակ ազդեցությունն են ունենում:Ընկույզները բավականին բարձր կալորիականություն ունեն:
Եթե ընկույզ ուտելուց հետո կարող եո փքվածություն զգալ:
Դրանից խուսափելու համար կարևոր է օգտագործել ընկույզի առաջարկված քանակությունը։

 

 

Մազաթափություն, փխրուն եղունգներ, բերանի տհաճ հոտ, մկանների և հոդերի ցավ:
Այս բոլոր ախտանիշները սելենիումով թունավորման ախտանիշներ են՝ հազվագյուտ, բայց լուրջ հիվանդություն, որը կարող է առաջանալ մեծ քանակությամբ ընդեղեն օգտագործելու արդյունքում:
Ընկույզներն այնքան հարուստ են սելենով, որ որոշ սննդաբաններ խորհուրդ են տալիս օրական ընդամենը 4 ընկույզ ուտել:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը