Ակտիվացրեք ավիշը, արյան շրջանառությունը, իմունիտետը՝ հզոր տնային միջոցով

Դիտումներ 347

Ակտիվացրեք ավիշը, արյան շրջանառությունը, իմունիտետը՝ հզոր տնային միջոցով

Պարբերաբար օգտագործելով այն, դուք շատ շուտով կզգաք արդյունքները:

Այս հրաշալի և առողջարար դետոքսիկացնող թեյի բաղադրիչները միավորվում են՝ ձևավորելով հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ:

Այս բաղադրիչները հայտնի են իրենց գերազանց հատկություններով, ինչը ձեզ տալիս է արդյունավետ խառնուրդ՝ բազմաթիվ առողջարար օգուտներով, հատկապես դետոքսիկացիայի համար:

 

Այս միջոցը կօգնի.

1. Ձվարանների քաղցկեղի դեպքում

2. Հաստ աղիքի քաղցկեղի դեպքում

3. Առավոտյան սրտխառնոցի դեպքում

4.Գլխապտույտի դեպքում

5. Մրսածության և գրիպի դեպքում

6. Միգրենի դեպքում

7. Դաշտանային ցավերի դեպքում

8. Այն լյարդի բնական դետոքսիկացնող միջոց է։

9.Օգնում է կանխարգելել Ալցհեյմերի հիվանդության առաջընթացը

10. Այն կարող է կանխել քաղցկեղի տարբեր ձևերի մետաստազների առաջացումը

11.Օգնում է ճարպային նյութափոխանակությանը և արագացնում քաշի կորուստը

12. Իր հակաբորբոքային հատկությունների շնորհիվ այն բնական միջոց է արթրիտի և ռևմատոիդ արթրիտի բուժման համար

13. Արագացնում է վերքերի ապաքինումը

14.Կարող է օգնել պսորիազի և մաշկի այլ բորբոքային հիվանդությունների բուժմանը:

15. Հակասնկային հատկություններ ունի

16.Կանխում է թրոմբի առաջացումը, ինչպես նաև օգնում է նվազեցնել աթերոսկլերոզը, կանխում է թրոմբների առաջացումը, ինչը կնվազեցնի սրտի կաթվածի և ինսուլտի հավանականությունը

 

Թունազերծող թեյ՝ քրքումով, կոճապղպեղով և կայենյան պղպեղով

1/2 թեյի գդալ քերած թարմ կոճապղպեղ։

2 թեյի գդալ քրքումի փոշի։

1-2 պտղունց կայենյան պղպեղ (կամ ցանկացած այլ կծու պղպեղ)

կիտրոնի հյութ (ըստ ճաշակի)

1 ճաշի գդալ բնական մեղր (ըստ ցանկության)

2 լիտր ջուր

Բոլոր բաղադրիչները լցնել տաք ջրի մեջ։ Փայտե գդալով լավ խառնել։

Մատուցելուց առաջ թող մնա մոտ 10 րոպե։ Խմիչքը կարելի է պահել մոտ 5 օր սառնարանում։

Հիանալի է արյան շրջանառության և ավշային համակարգի ակտիվացման, ինչպես նաև բորբոքումը վերացնելու համար։



Այս տերևը կբուժի անքնությունը, արյան բարձր ճնշումն ու գիրությունը․ Այն բարելավում է արյան շրջանառությունը, միզամուղ է, հակասեպտիկ և հակաբիոտիկ

Դափնու տերևները ոչ միայն օգտագործվում են խոհարարական աշխարհում մեր ուտեստների համը բարձրացնելու համար: Այն նաև օգտագործվում է որպես ավանդական բժշկության հիմնական բաղադրիչ՝ բազմաթիվ հիվանդություններ բուժելու համար:

Դափնին օգնում է էներգիայի պակասի, հյուծվածության կամ քրոնիկական հոգնածության դեպքում․ գիտակցության կորուստ, ցիստիտ, մկանային սպազմ, նախադաշտանային ախտանիշներ, գլխացավեր և միգրեն, արթրիտ, դեպրեսիա, սիսատիկ նյարդի հետ կապված խնդիրներ; վարակները մաշկի վրա, մկանային թուլություն, փքվածություն և փքվածություն, հեղուկի պահպանում, խռմփոց և այլն։

 
 

 

Հայտնի է, որ դափնին հիանալի մարսողական խթանիչ է: Իր հերթին այն հիանալի է շնչառական համակարգի համար և օգնում է պայքարել գրիպի դեմ: Բացի այդ, այն լավացնում է արյան շրջանառությունը, միզամուղ է, հակասեպտիկ և հակաբիոտիկ:

Ինչպես արդեն նշեցինք, դափնին նպաստում է արյան շրջանառությանը։

Ուստի այս յուղը կարելի է օգտագործել լիմֆոդրենաժային մերսում կատարելիս։ Այն հիանալի է մարմնում հեղուկի կուտակման և ծանրության դեմ պայքարելու համար։

 


Դափնու յուղ պատրաստելու համար անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները.

- 250 մլ նուշի յուղ

-30 գրամ չոր դափնու տերև

Տերեւները դրեք տարայի մեջ։ Լցնել նուշի յուղ։ Կարևոր է, որ տերևները ամբողջությամբ ընկղմվեն ջրի մեջ: Շատ լավ փակեք կափարիչը և թողեք մնա 30 օր զով և չոր տեղում՝ արևի լույսից հեռու։ Պարբերաբար թափահարեք տարան:

Հարկավոր է յուղն ընդունել առավոտյան դատարկ ստամոքսին և քնելուց առաջ՝ մեկական ճաշի գդալ։

 

 

Օգտագործեք դափնու յուղ մերսման կամ հիվանդությունների բուժման համար, քանի որ դրա օգուտները մեր օրգանիզմի համար անսահմանափակ չեն:

Եթե ​​ունեք լուրջ առողջական խնդիրներ կամ ուժեղ ցավեր, խորհուրդ ենք տալիս դիմել բժշկի: Ինքնաբուժումը կարող է անվտանգ չլինել ձեր առողջության համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը