Ահա թե ինչու պետք է յուրաքանչյուր 3 օրը մեկ ուտել 6 պճեղ տապակած սխտոր
Սխտորը հզոր բնական հակաբիոտիկ է : Նույնիսկ սխտոր ուտելուց 24 ժամ անց այն շարունակում է ակտիվորեն ազդել օրգանիզմի վրա: Սպանելով մակաբույծներին և օգնելով ազատվել տոքսիններից՝ այս եզակի մթերքը նպաստում է ներքին օրգանների ապաքինմանը և օգնում է բուժել նույնիսկ քրոնիկական հիվանդությունները։
Օգտակար է սխտոր ուտել՝ տապակած կամ ջեռոցում թխած։ Այսպես պատրաստված սխտորը սուր հոտ ու համ չունի, սակայն պահպանում է իր բուժիչ հատկությունները՝ ամբողջությամբ՝ ներծծվելով օրգանիզմի կողմից։
Սովորություն դարձրեք 2-3 օրը մեկ նման սխտոր պատրաստելը, և դուք հաճելիորեն կզարմանաք ձեր առողջական վիճակից։ Սխտորը զգալիորեն կնվազեցնի արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, կմաքրի զարկերակները և կօգնի ազատվել ճնշման խնդիրներից։
Թխած և տապակած սխտորն ունի բարձր սննդային արժեք, լուծում է մշտական հոգնածության և թուլացած իմունիտետի խնդիրը։ Առանձին-առանձին ուզում ենք նշել, որ նման ուտեստը կարող է օգնել ձեզ նիհարել: Նյութափոխանակությունն արագացնելու համար արժե 2 օրվա ընթացքում առնվազն 1 անգամ հատուկ եղանակով պատրաստված 6 պճեղ սխտոր ուտել։
Հիշեք, որ այս միջոցն օգտագործելիս պետք է շատ հեղուկներ խմել: Մարմնի յուրաքանչյուր բջիջ կմաքրվի և կերիտասարդանա այս սխտորով բուժումից 2 շաբաթ հետո։
Առաջարկեք ձեր ընկերներին փորձել այս բնական դեղամիջոցը, սխտորը կարող է փոխարինել բազմաթիվ դեղագործական պատրաստուկների և բարելավել ձեր առողջությունը: