Ազատվեք այրոցից, խոցից և փքվածությունից
1. Մեղր.
Նախաճաշից առաջ կերեք մեկ գդալ մեղր։ Կարող եք քսել նաև տապակած հացի վրա։
2. Հյութ.
Առավոտյան (նախաճաշից առաջ) մի բաժակ թարմ քամած հյութը հրաշքներ է գործում։ Միշտ խմեք թարմ քամած հյութ և խուսափեք քաղցրացուցիչ պարունակող մթերքներից։
3. Պրոբիոտիկներ.
Օգտագործեք պրոբիոտիկներ վարակի բուժման համար: Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ պրոբիոտիկները շատ ավելի լավ են գործում, քան հակաբիոտիկները։
4. Սև չաման․
Չնայած այս սերմերը փոքր են, նրանք կարող են սպանել բակտերիաները: Գիտնականները կարծում են, որ դրանք ավելի արդյունավետ են, քան եռակի թերապիան։ Սև սերմերը ապահովում են գաստրոպաշտպանիչ ազդեցություն և նվազեցնում թթվայնությունը օրգանիզմում։
5. Բրոկկոլի.
Սուլֆորաֆանը հակաօքսիդանտ է՝ հզոր դետոքսիկացնող հատկությամբ: Այն բուժում է վարակը և վերացնում է գաստրիտի ախտանիշները։
Հզոր հակաօքսիդանտը կարող է նաև վերականգնել ոչ ստերոիդային հակաբորբոքային դեղամիջոցների հետևանքով առաջացած վնասը:
6. Կանաչ թեյ.
Բակտերիաների աճը դադարեցնելու համար կանաչ թեյ խմեք։ Կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է լորձաթաղանթի բորբոքումը։
7. Սխտոր.
Դուք կարող եք ատել սխտորի հոտը, բայց տեղյակ եղեք դրա հակաբորբոքային և հակաբիոտիկ ազդեցությունների մասին: Միշտ կերեք սխտոր։