Այս միջոցը կանխում է քաղցկեղի բջիջների զարգացումը

Դիտումներ 2874

Այս միջոցը կանխում է քաղցկեղի բջիջների զարգացումը

Հայտնի է, որ ալկալային ջուրն օգնում է օրգանիզմին:
Հայտնի է, որ քաղցկեղի բջիջները չեն կարող ապրել մեր մարմնի ալկալային միջավայրում։
Ալկալային ջուրը հանգեցնում է ամբողջ համակարգի գերազանց խոնավացմանը՝ դրանով իսկ բարելավելով ընդհանուր առողջությունը և վերացնելով բորբոքումները, պաթոգեն բակտերիաները և վիրուսները:
Այն չափազանց կարևոր է ուղեղի ակտիվ աշխատանքի համար, քանի որ այն հիմնականում բաղկացած է ջրից։
Ժամանակակից սննդակարգը ներառում է մեծ քանակությամբ շաքար, կոֆեին, բարձր վերամշակված մթերքներ և ալկոհոլ, ինչը հանգեցնում է մեր օրգանիզմի թթվայնության:
Սա թուլացնում է իմունային համակարգը՝ առաջացնելով քրոնիկական գլխացավեր և հոգնածություն, ինչպես նաև մի շարք մարսողական խնդիրներ և այլն:

Բաղադրությունը՝
• 1 կիտրոն կամ լայմ
• 2 լիտր ֆիլտրացված ջուր
• 1 թեյի գդալ Հիմալայան աղ

Ապակե տարայի մեջ լցնել ջուր և ավելացնել կիտրոնի կտորները մեծ քանակությամբ: Ավելացնել Հիմալայական աղ:
Այնուհետև փակեք տարան և թողեք թրմվի ամբողջ գիշեր սենյակային ջերմաստիճանում։ Հաջորդ առավոտյան խորհուրդ է տրվում դատարկ ստամոքսին խմել 200 մլ ալկալային ջուր։
Աստիճանաբար ավելացրեք ձեր առավոտյան ալկալային ջրի ընդունումը մինչև 500-600 մլ: Ամբողջ ջուրը միանգամից մի խմեք, խմեք 5-10 րոպե ընդմիջումներով։
Մնացած ջուրը կարող եք խմել ամբողջ օրվա ընթացքում` սովորական ջրի փոխարեն։ Այս ջուրը ձեր մարմնում կստեղծի կատարյալ pH հավասարակշռություն, և դա արագ կազդի ձեր առողջության վրա:

 



Այս միջոցը ակտիվացնում է ձեր նյութափոխանակությունը, ալկալիզացնում է մարմինը և նվազեցնում բորբոքումը

Բոլորս գիտենք, որ դատարկ ստամոքսին մի բաժակ տաք ջուր կիտրոնով խմելն օգտակար է մեզ համար։ Մասնավորապես, այս պրոցեդուրան կթեթևացնի այրոցը, կհավասարակշռի pH մակարդակը, կբարելավի մարսողությունը և լյարդի աշխատանքը։

 

 

Այնուամենայնիվ, այս ըմպելիքն ունի մեկ թերություն՝ այն կարող է փչացնել ատամի էմալը։ Ատամի էմալը կենսական նշանակություն ունի ատամների առողջության համար, քանի որ այն պաշտպանում է դենտինը, և եթե այն քայքայվի, բազմաթիվ խնդիրներ կառաջանան:
Այնուամենայնիվ, կան մի քանի օգտակար հնարքներ, որոնք կնվազեցնեն բացասական ազդեցությունը։ 

Օրինակ՝ կիտրոնով ջուր խմեք ձողիկով կամ անմիջապես ողողեք բերանը։
Այնուամենայնիվ, լավագույն հնարքը կիտրոնի եթերայուղ օգտագործելն է։



Այս եթերայուղը ստացվում է ոչ թե հյութից, այլ կիտրոնի կեղևից։ Այս եթերայուղը թթվային չէ, և նրա pH-ի մակարդակը չեզոք է: Հետաքրքիր է, որ 1 լիտր կիտրոնի եթերայուղ ստանալու համար անհրաժեշտ է 3000 կիտրոնի կեղև: Բացի այդ, յուղը շատ ավելի լավ է ներծծվում, քան կիտրոնի հյութը։

Հետևաբար, ձեզ մնում է ընդամենը մի քանի կաթիլ կիտրոնի եթերայուղ ավելացնել մեկ բաժակ ջրի մեջ և պարբերաբար օգտագործել այս ըմպելիքը:

 


Այս սովորությունը կօգնի ձեզ պզուկների, այրոցի, շնչառական խնդիրների, լեղապարկի քարերի դեպքում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը